Doorzichtig vocht uit de penis

  • #1

    Hallo, ik heb 2 dagen geleden voor t eerst met mijn penis in een vagina gezeten gewoon paar keer in en eruit een paar sec en ik ben 15. Er komt nu een soort kleverig doorzichtig vocht uit mn penis af en toe in hele kleine beetjes wat kan dit zijn? Ik dacht aan pis of voorvocht want sindsdien heb ik wel veel vieze gedachten en ben ik opgewonden maar ik weet het niet zeker.

    Reageer
    #2

    het was trouwens ook zonder condoom.

    Reageer
    #3

    Dat zal voorvocht zijn

    Reageer
    #4

    ik had ergens gelezen dat het ook kan zijn dat ik een soa heb opgelopen en ik kan me niet herinneren dat ik dit probleem voor de “seks” had. Hoe groot is de kans dat ik een soa heb denkt u?

    Reageer
    #5

    Of je een soa hebt kan ik zo niet zeggen. Dan zou je een test moeten laten doen

    Reageer
    #6

    Oke het komt er nu ook gewoon uit zonder opgewonden te zijn ik vind het toch wel raar allemaal ik had hier helemaal geen last van voor de “seks” en nu opeens wel als het voorvocht is dan hoorde ik toch eerst opgewonden te zijn?

    Reageer
    #7

    In principe wel. Ga met de klacht naar de huisarts

    Reageer
    #8

    @John:

    Ik heb sinds 2 dagen(tevens laatste keer mastrubatie) door de dag heen 2 keer een klein doorzichtig klontje slijm(vrij dikkig) op mijn eikel zitten wanneer ik de voorhuid naar achter trek. Nu heb ik 3 jaar terug buiten mijn relatie om sexueel contact gehad met een vrouw. Destijds wel volledige Soa screening gehad welke negatief bleken. Ook veel stress gehad voor een eventuele soa. Al eerder hierom enkele vragen gesteld op dit forum. De arts zei na testen dat een soa uitgesloten moest zijn en dat advies kreeg ik hier ook. Nu heb ik wel sinds enkele tijd(4,5 weken) al wat last van zeurende pijn in mijn rechterbal(soms helemaal niet en dan weer wat meer op een dag. Het is vaak ook alleen de rechterbal. Na laatste keer mastrubatie al week enkele malen geplast. Kan dit een achtergebleven stolsel zijn van sperma? Het is doorzichtig en ruikt niet vies. Ik begin me nu weer aardig druk te maken dat er iets aan de hand is maar ik neem aan dat er na 3 jaar al lang andere complicaties hadden moeten optreden toch? Ook zouden de testen gewoon een zekere uitslag hebben moeten geven destijds neem ik aan? Opnieuw testen brengt weer een hoop stress en ik wilde vragen wat u denkt dat het probleem zou kunnen zijn? Of is dit alles door opkomende stress weer het geval? Ik heb wel eens vaker bij druk zetten bij ontlasting ook ineens een soort doorzichtig kloddertje wat uit de urinebuis komt. Ik heb er ook weken bij gehad dat dit helemaal niet aan de orde is. Urineren doet geen pijn. Het uiteinde van de urinebuis is soms ook wat rood(mogelijk door mastrubatie).

    Kunt u mij hiermee helpen? Ik wil namelijk niet weer een hoop testen gaan doen. Er is destijds ook in de urine op ontstekingswaarde gecontroleerd en ook deze had ik niet. Mijn vriendin heeft eigenlijk ook nooit een ontsteking gehad verder. Kan ik met zekerheid die soa wel gewoon uitsluiten en is zo’n kloddertje zo af en toe verklaarbaar? Kan dit 2 dagen na mastrubatie er nog uitkomen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is in de regel een klontertje sperma dat wat ingedroogd is en achter is gebleven in de zaad- en/of urineleider. Meer water drinken zou dat kunnen oplossen

    Reageer
    #10

    Ik heb donderdag wel wat alcohol gedronken en heb wat minder gedronken de afgelopen dagen. Mijn urine was ook wat donker van kleur door wellicht idd wat weinig vocht.

    U stelt dus dat een soa toch echt niet mogelijk is na zo’n lange tijd en negatieve testen? Had ik hier dan allang ontstekingen van gehad na zo’n lange periode?

    Reageer
    #11

    Het is dus na 2 dagen na mastrubatie goed mogelijk dat dit nog heeft vastgezeten en uiteindelijk los komt?

    Reageer
    #12

    Ja hoor

    Reageer
    #13

    Dat is niet van een soa

    Reageer
    #14

    Ik heb destijds ook 2 maal negatief op chlamydia en gonorroe getest. Ik hoef dus nu na 3 jaar ook niet ineens op mycoplasma of trichomonas te gaan testen? Dit had ondertussen allang grotere pijn moeten geven of in ieder geval duidelijke pijnlijke afscheiding ofzo toch?

    Reageer
    #15

    Nee niet nodig

    Reageer
Reageer op: Doorzichtig vocht uit de penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief