Besnijdenis met 29 jaar

 • #1

  Hallo,

  (ivm medische redenen balanitis besneden).

  Na slechte uitleg na de besnijdenis heb ik helaas na 3 dagen een stevige bloeding gehad, waarbij ik opnieuw moest worden gehecht en gebrand op 1 plek. Dit ging natuurlijk niet pijnloos gezien er een hechting mistte en de penis gezwollen was. Nu moet ik weer rustig aan doen en de 24 uren zijn bijna voorbij. Is er een tip zo met het verband met het douchen? Ik mag straks weer douchen maar ik neem aan dat ik dan niet aan de penis moet komen de dag erna ? Water afstromen maar niet op de penis zelf?

  Alvast bedankt voor de reacties, helaas dus een nadelige ervaring gehad met het ziekenhuis omtrent info. Ook aangegeven maar het is niet anders.

  Reageer
  #2

  Ik zou de douchestraal er niet op gaan houden. En het douchen voorzichtig droogdeppen

  Reageer
  #3

  Helaas, nadat de voorkant los is geweest met hechtingen is na 1 dag de achterkant nu ook los die maandag gezet waren beide, ik denk dan toch een fout van de uroloog? Gezien ik rustig heb gedaan... er was 1 hechting uit.
  Avond arts geweest, mijn huisarts bleek dat te zijn die heeft 4 nieuwe hechtingen geplaatst op die plek en wat gaas voor 1 wond die nog beetje open is die natuurlijk moet herstellen in 1-3 dagen..
  Nog enige suggesties? Afwachten nu?

  Reageer
  #4

  Bedoel met 1 hechting eruit dat hij die hele kant opnieuw zelf heeft gehecht, zaten nog 3 vast in maar hij heeft ze vervangen door 4 "gaf aan dat ze niet mooi zaten" kan ik dan verwachten dat een huisarts dit mag doen?

  Reageer
  #5

  Idd even afwachten en maandag de uroloog toch maar eens bellen. Dat waren dan geen goede hechtingen

  Reageer
  #6

  Was wel benieuwd gezien er nog 1 wondje zat die dan vanzelf dicht moet gaan en dat ik nu geen "koker" heb gehad.. en het gehecht is een huisarts dit dan mag doen? Koker hoeft dus niet per se maar watten(gaas?) is ook prima?

  Reageer
  #7

  Anders de huisarts dus niet gedaan hebben maar de naar de spoedeisende hulp hebben doorgestuurd

  Reageer
  #8

  Dus als ik jouw zo hoor is het van als hij het kan prima, aankijken.

  Het is inderdaad wel gek, want ze hebben beide kanten nu maximaal 3/4 dagen gezeten en nu los. Het douche advies. Kan het schade hebben als ik dat een dag extra uitstel daar onder?

   

  Bedankt 😉

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat zal de huisarts beoordelen aan de hand van wij ziet

  Reageer
  #10

  Ik zou er maandag toch maar voor bellen al is het maar om aan te geven dat iets niet helemaal goed is gegaan.
  Ik zou niet onnodig overslaan, want hygiëne is wel belangrijk

  Reageer
  #11

  En ohja, nu heb ik dus ook 0 pijn na de hechtingen die 2 uren geleden zijn gezet. Is het misschien dat iedereen er anders op reageert? 1e dag bij maandag is de volledige besnijdenis geweest, zondag 2 preventief genomen, ochtend en na de operatie 2. nacht niks meer genomen. Gisteren toen de 1en los kwamen na de operatie 2 gehad maar daarna niks meer nodig gehad, nu ook. Alleen nu heb ik helemaal geen last eigenlijk. Wen je er dan aan ?

  Reageer
  #12

  De pijn neemt ook af....

  Reageer
  #13

  @john, je bedoeld meer omdat ik er al hechtingen in heb gehad? Hoe bedoel je dat? Bedoelde zelf meer dat ik deze keer echt 0 last van heb, andere keren toch wel een halfuur op zijn minst na de verdoving die uitwerkte.

  Reageer
  #14

  Dat de pijn steeds wat afneemt, je er meer aan gewend raakt ...

  Reageer
  #15

  Was echter wel benieuwd, komt het vaak voor dat je beide hechtingen binnen een week moet vervangen? De donderdag was het toch het ergste, schrok er ook van. Die van vandaag viel reuze mee maar was echt een lichte bloeding die door ging.  Of dat ligt toch echt aan het zetten van de hechting meer? (begin meer te twijfelen aan mijzelf of het daar niet aan ligt..)

  Reageer
Reageer op: Besnijdenis met 29 jaar
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief