besnijdenis

 • #1

  Hallo,
  Ik ben 48 jaar en heb vorige week maandag een besnijdenis gekregen door een aandoening. Mijn voorhuid kleefde tegen mijn eikel en ik moest die telkens losscheuren met alle gevolgen van dien....pijnlijke ervaring en ontstekingen. Daarom raade mijn uroloog een besnijdenis aan wat dus ook is gebeurd.

  De eerste 2 dagen moest ik het gelverbandje en het andere verband er aanlaten en niks aan doen. Pas de woensdagmorgen mocht ik dit eraf halen wat ook een pijnlijke ervaring was omdat het grotendeels was ingeplakt van de bloedingen. Daarna ben ik onder de douche proberen gaan maar ik kon werkelijk geen druppel water op mijn eikel verdragen,dit deed ongelooflijk pijn. Heb dan maar besloten om huisarts te bellen en die raade mij aan om mijn eikel de eerste dagen te baden in water dat ontsmet was.

  We zijn nu woensdag 23 maart en ik heb nog steeds een super rode eikel met precies een brandwonde op en de rand is nog steeds gezwollen en rood iki draag nu een soort van vetverband erond.

  Is dit normaal? Of is het misschien beter om de eikel zonder verband in de onderbroek te dragen zodat deze rapper geneest?? Ben eigenlijk wat ten einde raad?

  Mvg

  Dirk

  Reageer
  #2

  Beste Dirk,

  Het is moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Ik zou je willen aanraden om contact op te nemen met de poli urologie.

  Baden in water met Badedas Classic, verzacht en desinfecteert. Het bevordert de genezing.

  Reageer
Reageer op: besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief