Ervaring – Laser besnijdenis

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb mij gistermiddag laten besnijden doormiddel van van een lazer.

  Ik heb dit in Indonesië laten doen, waar ik het grootste deel van mijn tijd doorbreng.

  Voor andere ingrepen zou ik dat niet zo snel doen, het gebruik van een lazer vs een mes sprak mij heel erg aan en hier is het toch lopende band werk, wat mij hier ook wat meer aansprak.

  Omdat ik die veel forum veel gebruik wanneer ik vragen heb, dacht ik mijn bevindingen van de weken na de operatie te delen, hopende dat ik op mijn beurt iemand anders daar mee kan helpen.

  De dag van de operatie was best een belevenis. Aankomende in een kliniek waar duidelijk de focus was gelegd op kinderen, met tekeningen van bange bananen op de muur haha.

  De ingreep zelf ging erg soepel, ik was plaatselijk verdoofd en die verdoving zelf was het enige wat ik gevoeld heb. Ik had niet eens door dat ze al begonnen waren tot ik verbrand vlees rook.

  De sfeer was erg relax, ik had zelfs gesprekken met de dokter tijdens de ingreep.

  Toen de operatie klaar was, was ik verbaasd over hoe goed mijn kleine vriend er uitzag. Geen bloed alleen een lichte zwelling onder de glans.

  Er werd geen verband op gedaan, aangezien dit niet nodig is mij een lazer besnijdenis aldus de dokter.

  De rit naar huis vond ik wat vervelend… voelde vooral wat jeuk toen de verdoving uit begon te werken en het bekende gevoel van de blote eikel was vervelend.

  Ik ben direct naar huis gegaan en heb daar een uurtje in mijn blote kont op de bank gezeten en me een beetje aanzitten stellen, maar daarna vond ik het wel gaan eigenlijk. Ik ben de zelfde avond nog boodschappen gaan doen en een kleine wandeling gemaakt.

  Reageer
Reageer op: Ervaring – Laser besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief