Mislukte “gedeeltel"/> Mislukte "gedeeltelijke" besnijdenis - Medische Forum - Dokter.nl

Mislukte “gedeeltelijke” besnijdenis

 • #1

  Hallo iedereen,

  Na veel wikken en wegen heb ik mij vier weken geleden laten besnijden vanwege medische redenen. Met de arts had ik nadrukkelijk besproken dat ik een gedeeltelijke besnijdenis wilde en dus zoveel mogelijk voorhuid wilde behouden.
  De operatie ging goed, daar voelde ik nauwelijks iets van. Na de operatie zei de arts dat de voorhuid door zwelling de eikel nog niet zou bedekken en dat deze dus nog zou blootleggen. Het zal wel, dacht ik en maakte me op voor een hels herstel. Dat viel enorm mee, ik had wel ongemak, maar eigenlijk nooit pijn. Wel leek er toen de zwelling minder werd ogenschijnlijk niet veel te veranderen in de voorhuidsituatie.
  Na twee weken ging op op wondcontrole en de dame zei dat het er netjes uitzag. Ik had toen nog de illusie dat er uit de zwellingen nog extra voorhuid tevoorschijn zou komen. Dit is nu het resultaat- na 32 dagen: er is geen voorhuid te bekennen. Ik voel me wel n beetje genaaid.. ­čÖü
  Ik heb geen idee wat ik moet doen, mijn evaluatie afspraak met de dokter is over een maand.
  Ook heb ik een vreemde onderhuidse rand/bult. Die voelt tijdens een erectie als een soort elastiek. Bij wondcontrole zeiden ze dat het waarschijnlijk littekens van het dichtschroeien van bloedvaatjes is en het vanzelf verdwijnt, maar na zolang twijfel ik hierover. Weet iemand wat dit kan zijn?
  Alvast bedankt voor alle hulp!!

  Reageer
  #2

  Het is "pas" 4 weken geleden, herstel kan toch nog wel wat langer duren.

  Reageer
  #3

  Ja, daar ben ik mij uiteraard van bewust, maar ik zie geen mogelijkheid hoe dit nog een gedeeltelijke besnijdenis kan worden, jij wel?

  Reageer
  #4

  Is je penis in erectie op de foto?

  Reageer
  #5

  Nee nog lang niet, hooguit iets gegroeid voor de foto.

  Reageer
  #6

  Ik vraag dat omdat bij een gedeeltelijke besnijdenis, er wel nog voorhuid (gedeeltelijk) over de eikel zou moeten zitten, Maar daar lijkt het inderdaad niet op. Je moet de uroloog vragen waarom dat zo gedaan is. Misschoen is er een verklaring voor

  Reageer
Reageer op: Mislukte “gedeeltelijke” besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif