Gedeeltelijk besnijden

  • #1

    Mijn voorhuid is behoorlijk ruim en mijn eikel is zelfs bij erectie helemaal bedekt. Betekent dat in slappe toestand er een soort tuutje (zie foto) ontstaat wat ik niet mooi vind. Ben inmiddels wat ouder maar tijdens mijn tienerjaren heb ik wel een met de schaar in mijn hand gestaan om dat tuutje er gewoon af te knippen, zo vervelend vond (en vind) ik het (durfde ik natuurlijk en terecht niet maar toch....). Helemaal besnijden vind ik niet mooi en zeker niet praktisch (masturberen lijkt me helemaal niet fijn zonder voorhuid) en dus hoop ik dat een "gedeeltelijke besnijdenis" ook mogelijk is zodat de teveel voorhuid weggehaald wordt maar ik toch gewoon kan blijven masturberen. Als ze dan toch bezig zijn, lijkt het ook wel goed om mijn toompje weg te snijden. Iemand ervaring hiermee en waar kan dit gedaan worden? Heb niet zoveel zin via de huisarts te doen en zoek iets anoniemers dus als iemand ook daar ervaring mee heeft of advies hoor ik het graag.

    Bij voorbaat dank voor jullie reactie.

    Reageer
    #2

    [quote]Mijn voorhuid is behoorlijk ruim en mijn eikel is zelfs bij erectie helemaal bedekt. Betekent dat in slappe toestand er een soort tuutje (zie foto) ontstaat wat ik niet mooi vind.[/quote] Toch is dat heel normaal. Het tuitje en ook dat je eikel bij erectie is bedekt door de voorhuid. Dat is namelijk precies de bedoeling van de voorhuid. Dus eigenlijk is helemaal niets aan de hand.
    Belangrijk is, dat de voorhuid helemaal naar achteren kan zodat je eikel dan helemaal bloot komt te liggen. Dat je het optisch niet mooi vindt, kan natuurlijk.

    Je kunt een gedeeltelijke besnijdenis laten uitvoeren. Ook het toompje doorknippen of verwijderen kan. Op internet zijn besnijdenis klinieken te vinden waar je dat kunt laten doen zonder tussenkomst van je huisarts. Je moet er ook rekening mee houden, dat een besnijdenis ook mis kan gaan en er complicaties kunnen optreden. Dan is het soms wat moeilijker om dat bij een privé kliniek weer op orde te krijgen.

    Reageer
    #3

    Dank voor je reactie. Het is inderdaad alleen omdat ik het lelijk vind, geen andere reden. Op internet zie ik inderdaad nigal wat klinieken die zeggen dit te doen. Zijn er ervaringen met klinieken zodat ik die positieve of negatieve ervaring mee kan nemen in mijn beslissing?

    Reageer
    #4

    Er zijn wat discussies hier op het forum. Je moet er alleen rekening mee houden dat in de regel vooral negatieve ervaringen op een forum terecht komen. Een objectief beeld geeft dat dus niet.

    http://www.dokter.nl/forum/penis-testikels/185015-na-een-besnijdenis

    Reageer
    #5

    ik ben het eens tandor dat op het forum na een besnijdenis heel veel klachten op staan,maar bij de meesten is het der eigen schuld omdat ze na een besnijdenis veel te snel met sex beginnen.het moet eerts geheel genezen zijn wil je weer aan sex beginnen.

    Reageer
    #6

    hallo,

    ik sinds 2 jaar last van de voorhuid, door paar keer onsteking.

    toompje doorgeknipt door uroloog.

    masr blif last houden.

    eikel is geheel bedekt metvoorhuid ook tijdens erectie,

    terug schuiven is opde  helft wat pijnlijk en schreinend gevoel.

    zit hij dan achter de eikel dan weer moeilijk vooruit te schuiven.

    uroloog ziet geen ring  dat vernauwing verklaard,

    kon ook poliklinisch voorhuid ruimer laten maken, maar moet dan ochtend voor operatie erectie krijgen en met watervast stift streepje zetten.

     

    door diabetes2  moeilijk erectie dan viagra. Maar dan wordt ingreep bloedbad.

    nu opgegeven gedeeltelijke besnijdenis, maar weet het niet goed.

    hoe is dat, zit vel dan in deweg etc.

     

    zie geenfoto van gedeeltelijke besnijdenis op internet, alleen enkele due er spijt van hebben.  Heeft u hier meer info over.

    man 64 jaar.

     

    Reageer
    #7

    Ondanks dat er geen "ring" te zien is, kan de voorhuid toch vernauwd zijn. Omdat je diabetes hebt, kan dat ook bij een gedeeltelijke besnijdenis toch weer voor problemen gaan zorgen. Ik denk dat het verstandiger zal zijn, om je volledig te laten besnijden.

    Reageer
    #8

    Uroloog doet liever geen gehele besnijdenis zei hij,

    omdat hij niet weet hoe groot hij in erectie is, en bang is dat hij teveel weg haald.

    weet u ook waar foto’s staan van gedeeltelijke besnijdenis, zou niet weten hoe dat eruitziet.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik kan er zelf helaas ook geen foto's van vinden

    Reageer
Reageer op: Gedeeltelijk besnijden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief