Ervaring herstel na circumcisie

 • #1

  Hallootjes,

  Precies 18 dagen geleden ben ik besneden in het ziekenhuis. Mijn klacht was een vernauwde voorhuid en ik kan je vertellen, dit probleem is opgelost ๐Ÿ˜€

  (Overigens, weet ik niet of mijn zaakje een eigen topic verdient, zo niet hoor ik het wel als er al een algemene chat voor is.)

  Ik ben 24 jaar en desondanks niet man genoeg om een operatie bij te wonen, gelukkig mocht ik onder narcose en werd ik na een goede drugtrip wakker in de uitslaapkamer. Vanaf het moment dat ik wakker werd voelde ik de pijn elke 5-minuten erger worden, een beetje gulzig met de pijnstillers waren de verpleegsters wel, maargoed dat kan je verwachten na 10 jaar bezuinigen op de zorg.

  De pijn was wel de dragen, in een taxi'tje naar huis en lekker pitten. Zo heb ik de eerste 3 dagen vooral gepit. Naar het toilet gaan was kut, want plassen deed pijn en steeds verband van mijn pik halen deed NOG MEER PIJN. God dauymnn wat is mijn eikel gevoelig, alsof iemand mij met een mes recht in mijn eikel steekt! wtf yo

  Na 11 dagen kan ik dan ook zeggen dat gevoeligheid het enige probleem is. De wondjes zijn in principe goed hersteld. Aan het begin waren de wonden wel open en begon het zelfs een beetje geel te worden en slecht te ruiken. Op eigen initiatief heb ik een belatonine zalf gehaald en deze op het gaasje over de vaseline gesmeerd, na enkele dagen zag de wond er gezond uit. Verder ging ik in het begin elke dagen baden in badedas, maar sinds 2 dagen douche ik gewoon met de badedas als zeep. Als ik mijn hand over mijn eikel houd om de grote druppels te stoppen is het wel te doen.

  Momenteel zijn de wondjes vrijwel hersteld, het is wel nog rood en littekens zijn nog niet geheel ontwikkeld. De hechtingen zijn er denk ik allemaal uit, maar een boner krijgen is alsnog een oncomfortabel gevoel. Voor nu probeer ik zoveel mogelijk met een blote pik te lopen en als ik mij rondom andere mensen moet begeven pak ik het in met gaasjes en vaseline. Ik snap dat het sneller herstelt als ik mijn pik open in mijn broek leg, maar hahaha no no dat is hell. Ik heb dan ook een zogenaamd 'Manhood' besteld, een soort voorhuid vervanger, had ik ergens op een Engelstalig forum gelezen als advies. Ben benieuwd, hopelijk hoef ik dan geen gaasje en vaseline meer om normaal te leven.

  En mentaal tja, ik ben 24, mijn sperma is niet bepaald in een biologische fasรฉ om in mijn balzak te blijven. Ik moet constant mijn vriendin ontlopen om boners te voorkomen. Echt, als die wondjes hersteld zijn, boeit mij niet gevoeligheid ook niet meer: IM GOING IN!

  Tips welkom ๐Ÿ™‚

  Reageer
  #2

  3 weken zijn nu voorbij. De wonden lijken vrijwel genezen, littekens beginnen zich te vormen.

  De eikel is nog wel heel gevoelig, wat het lastig maakt in het dagelijks leven. Voor nu wikkel ik mijn dikkie dik in een sok in een ondergoed twee maten groter. Werkt opzich best goed.

  Vandaag ga ik voor het eerst weer fitnessen, gewoon rustig, alleen upper body.

  Reageer
  #3

  De eikel blijft nog tot een jaar heel gevoelig, ik vond dat eigenlijk het grootste nadeel. Doet echt pijn als ie schuurt in mijn ondergoed.

  Reageer
  #4

  Ja ik heb een zogenaamde Manhood besteld, hopelijk werkt dat.

  Reageer
  #5

  Onder mijn toompje zit een kleine zwelling die hard aanvoelt. 6 weken zijn nog niet voorbij (nu net week 4 gepasseerd), als het er daarna nog steeds is ga ik naar de dokter. Hopelijk hoef ik niet weer onder het mes hiervoor, dan ga ik echt flippe

  Reageer
Reageer op: Ervaring herstel na circumcisie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief