Zorgwekkend resultaat 1 week na gedeeltelijke circumcisie

 • #1

  Afgelopen maandag (nu dus een week geleden) heb ik een gedeeltelijke circumcisie ondergaan. Nu heb ik aan de onderkant van de penis een enorme verdikking zitten die na een week nog niet kleiner wordt. Afgelopen vrijdag ben ik bij de huisartspost geweest en die verzekerde me dat het wel goed komt. Ik merk alleen dat ik er helemaal geen vertrouwen in heb en er enorm onzeker van wordt. Ik heb op dit moment enorme spijt van de ingreep omdat het probleem voor mij nu groter is dan voorheen. Het ziet er sowieso hele anders uit dan ik bij veel andere circumcisies zie. Die hebben onderaan helemaal niet zo'n rare flap zitten.

  Reageer
  #2

  Het moet sowieso eerst nog herstellen. Neem morgen even contact op met de poli urologie/chirurgie

  Reageer
  #3

  Dag Walker, wat stom voor je dat je hiermee zit. Ik wil ook een gedeeltelijke circumcisi ondergaan maar vind het enorm spannend. Ik blijf graag op de hoogte van je herstel!

  Veel beterschap en succes gewenst!

  Reageer
  #4

  Inmiddels een tijd verder dus ik dacht: ik stuur even een update. Die bobbel aan de onderkant is uiteindelijk nooit weg gegaan en ik hield ook veel pijn bij de seks (wel steeds ietsje minder). Dus ik ben terug gegaan naar de uroloog en gisteren is bij mij de procedure opnieuw gedaan.

  Het resultaat hierbij is veel en veel beter dan de eerste keer. Het is nu, een dag na de operatie al haast weer toonbaar. Nog wat zwelling maar zeker geen rare bobbel meer. Ik denk dat het nu wel goed komt maar ik zal over een aantal weken nog wel een update sturen.

  Reageer
  #5

  Dag Walker, heb je misschien ook foto’s van hoe het er nu uit ziet? Ben erg benieuwd naar het (goede) resultaat aangezien ik eenzelfde operatie wil ondergaan.

  Reageer
  #6

  Het heeft weinig zin om daar naar te vragen. Niet iedere besnijdenis verloopt hetzelfde en niet iedere penis is hetzelfde

  Reageer
  #7

  Bijgevoegd een foto van hoe het er nu uitziet. In erectie is het eigenlijk exact hetzelfde als volledig besneden en slap heb je wat vel over wat soms een stukje over de eikel valt. Moet het wel koud zijn😂

  Reageer
Reageer op: Zorgwekkend resultaat 1 week na gedeeltelijke circumcisie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief