Mening

 • #1

  Ik loop hier al 7 maanden mee, huisarts die dacht eerst hardnekkige schimmel… toen eczeem… toen is normall… maar het beangstigd me als ik me penis was en dit zie…

  wat is uw mening en wat moet ik doen

  Reageer
  #2

  Laatste vraag, zou ik:

  1. Huisarts vragen voor sterkere schimmelcreme?
  2. Doorverwijzing uroloog?
  3. Doorverwijzing dermatoloog?

  En wat is uw mening over fotos?

  Reageer
  #3

  Heb de huisarts bericht gestuurd met foto’s afwachtend op reactie, vragend of ik een sterkere schimmelkuur creme moet, of tablet vorm, of toch dermatoloog of uroloog, afwachten op uw mening wat uw denkt.

   

  Dankje

  Reageer
  #4

  Huisarts heeft zojuist gebeld en gezegd dat voor hem op een schimmel lijkt. Hij schrijft fluconazol 150mg 1 capsule en als het terugkomt eventueel een kweek afnemen. wat denkt uw hiervan? En van wat zouden ze kweek moeten afnemen?

  Reageer
  #5

  Persoonlijk zie ik niet meteen iets op de foto’s wat niet in orde zou zijn?

  Reageer
  #6
  Reageer
  #7

  Het doet mij denken aan een schimmelinfectie. Neem de fluconazol. als het na enkele dagen niet verbeterd vraag dan een verwijzing naar de dermatoloog

  Reageer
  #8

  Bedoel je die rode schakeringen / vlekjes? Dit lijkt mij normaal te zijn? Heb dat zelf ook (zie foto). Ik ben natuurlijk geen dokter dus als je twijfelt en je wil zekerheid zou ik het laten onderzoeken door een dokter.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bedankt John, ik keek toevallig net, toen was het weer weg… had wel klein beetje canesten gedaan wat ik nog over had…

   

  de huisarts belde nog en zei het volgende: een kweek afnemen van de plekken om te kijken of we een schimmel of iets anders kunnen aantonen.

   

  vind je dit een goede aanpak?

  Reageer
  #10

  Ik denk dat het een goed plan is

  Reageer
  #11

  Net gewassen, egaal mooi kleur geen vlekken meer. Kan een schimmelinfectie ook weg gaan paar dagen en spontaan terugkomen? Of als na de pil hetzelfde nog gebeurd is het dan eventueel balantis?

  Reageer
  #12

  Dat kan en ja het zou balanitis kunnen zijn

  Reageer
  #13

  Duidelijk, kweek op balantis maakt dus denk ik niet uit/is niet mogelijk? Dus stel de pil lost het niet op en komt niks uit kweek is het mogelijk balantis..

  Reageer
  #14

  Dat zou dan kunnen

  Reageer
  #15

  Hey john,  en ik weer, even vraagje

   

  1. kan balantis zomaar onstaan op latere leeftijd (ben net 35)?

  2. Kan balantis onstaan door onveilig seks (soa’s getest en negatief, ook bacterieen kweek plasbuis/urine ook negatief)?

   

  3. als ik met me vinger over eikel ga, eikel rand of binnenblad (voorbuid naar achter) komen er schilfers los. Is dat smegma/teken op schimmelinfextie of balantis of gewoon normaal?

  Reageer
Reageer op: Mening
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief