Mening van John

Online ZorgZus
 • #1

  Hey John,

   

  ik kamp al een jaar nu met problemen na paar keer oraal bevredigt te zijn (ik man, de gever een vrouw) en beiden soa vrij. Ik heb immers nooit last gehad en heb sinds dien echt vage last. Er zijn periodes dat de last minder is of erger, heb hier op de forums al meerdere topics in de afgelopen jaren gelezen dat meerdere mannen kwaaltjes hebben en er niks wordt gevonden.

   

  het begint bij irritatie van de punt van de plasuitgang/plasbuis, ik kan dan een vervelend/naar gevoel hebben dat ik dan me benen beweeg bij zitten of telkens anders zit om het te onderdrukken, als ik naar de WC ga dan heb ik meestal een raar “mini plasje” en dan is het gevoel weg.

   

  ook merk ik dat ik veel vaker plas, soms wel 15x per dag, en meerendeels van die plasjes heb ik amper straal, dan druppelt er uit, en soms gewoon normale straal.

   

  ook heb ik last dat ik me voorhuid niet echt meer goed terugkrijg. Geen last bij seks en aftrekken, maar hij rolt niet meer goed terug, normaal heb ik een slurfje (lang huid), maar alleen als ik me eikel nat houd krijg ik het goed terug.

   

  tevens heb ik ook soms dat ik urine/slijm verlies bij liggen/zitten, soms ook gehad tijdens een lange autorit of sporten, nou is het niet elke keer en in de laatste jaar maar 2/3x gebeurd, dus niet zozeer.

   

  Heb alle soa testen gedaan en negatief, ook urineweginfectie test op kweek en plas, ook niks zoals gedacht.

   

  nou weet ik dat een mond vol bacterieen zit, en die in je plasbuis kunnen nestelen. Mijn vraag is dus, op basis van mijn symptomen zou een NGU/NSU reëel zijn? Of zit het maar tussen me oren?

  Reageer
  #2

  Je bekken bodemspieren kunnen dit ook veroorzaken. Ga eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut en laat de spanning van je bekkenbodemspieren meten

  Reageer
  #3

  Ik zal wel even kijken naar een bekkenbodem. Indien dit goed is, is een NSU/NGU logisch in jou ogen of zijn de klachten daar te licht voor?

  Reageer
  #4

  Ik zie zo niet meteen een reden om aan een NSU/NGU te denken

  Reageer
Reageer op: Mening van John
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief