John veel mensen krijgen problemen na orale seks

Online ZorgZus
  • #1

    John hoe is het mogelijk dag er zo ontzettend veel mannen rondlopen met klachten aan de urinebuis/ anus/ prostaat na orale seks.
    Alle testen zijn altijd negatief en dan word er gezegd bekkenbodem? Wat een onzin . Iedereen krijgt deze problemen na orale seks.
    Dit heb je nu wel heel vaak voorbij zien komen toch?
    Dus er moet een bacterie zijn die de oorzaak is van deze ellende.
    Ook nog es een bacterie die resistent is tegen de vele antibiotica.
    Als je een infectie hebt ongeacht welke bacterie dan moeten ze dit toch kunnen zien aan witte bloedcellen??
    Als ze dit niet kunnen vinden dan is het ook geen bacterie?? Geld dat altijd zo

    Reageer
    #2

    . Iedereen krijgt deze problemen na orale seks.
    Dit heb je nu wel heel vaak voorbij zien komen toch?

    Zeker niet iedereen krijgt deze klachten. En wat hier "voorbij" komt is maar een handje vol mannen. Er zijn ca 6.2 miljoenen mannen in Nederland tussen 16-75 jaar. 85% heeft orale seks. het aantal dat hier dus voorbij komt (10-12) is dus niks afgezet tegen het aantal mannen dat orale seks heeft. Dus de stelling dat iedereen deze problemen krijgt na orale seks is dus pas echt onzin.

    "Dus er moet een bacterie zijn die de oorzaak is van deze ellende. Ook nog es een bacterie die resistent is tegen de vele antibiotica." Ook dit is een aanname die gewoon onjuist is.

    "Als je een infectie hebt ongeacht welke bacterie dan moeten ze dit toch kunnen zien aan witte bloedcellen??" als dat zo was zou het makkelijk vast te stellen zijn.

    De bekkenbodem speelt in veel gevallen wel degelijk een rol. Als je na orale seks een irritatie krijgt, ga je onbewust focussen op je penis en je teelballen. Je gaat onbewust voortdurend "voelen" of er nog iets te voelen is. Dat doe je dus door aanspannen van je bekkenbodem. Een beetje het idee van je billen bij elkaar knijpen. Dat geeft dan dus weer irritaties die zelfstandig verder kunnen gaan. Als er een banale kweek wordt gemaakt wordt naar nagenoeg alle bekende micro-organismen gekeken. Als daar niets uitkomt, mag je er vanuit gaan dat er geen infectie is. Hierbij moet ik ook opmerken, dat het mogelijk is dat een lichaamseigen bacterie een irritatie kan veroorzaken. Dat is moeilijk vast te stellen., omdat het een bacterie is die dan van nature in je lichaam en dus ook in de urine voor kan komen

    Reageer
    #3

    John ik zeg ook niet iedereen die aan orale seks doet. Ik zeg de mensen die klachten ervaren na orale seks en dat op deze site aangeven.
    Jaaa tuurlijk zal na stress de bekkenbodem meer opspelen maar dat is een gevolg en geen oorzaak.
    Gevolg van de vele klachten die er ontstaan na orale seks.
    En dat denk ik dus ook een lichaamseigen bacterie die in zijn natuurlijke habitat de mond geen problemen geeft maar in de plasbuis prostaat ontstekingen veroorzaakt waar geen antibiotica tegenop kan.
    Hoe kan dit getest worden?
    Want vele doktoren/ urologen zeggen dan dat die bacterien niet de boosdoener zullen zijn

    Reageer
    #4

    Je hebt gelijk dat de bekkenbodem een gevolg is. Maar dat kan als een zelfstandig probleem doorgaan als de klacht van een vermeende bacterie eigenlijk alweer weg is. En misschien is het helemaal geen bacterie maar de zuurtegraad van speeksel dat een irritatie in de plasbuis veroorzaakt...

    Reageer
    #5

    Ik snap wel wat je bedoelt, en zie dit op diverse forums ook voorbij komen. Ben wel benieuwd, of er inderdaad aanwijzingen zijn dat mondbacterien/flora voor onsteking/afscheiding uit plasbuis bij de man kunnen zorgen?

    Reageer
    #6

    Een keelontsteking kan worden veroorzaakt door bacteriën. In de meeste gevallen streptokokken. Die kun je met orale seks overdragen.

    Reageer
    #7

    Ik behoor ook tot deze groep mannen. Hopeloos. Echter ook vaginale sex gehad. Niets te vinden. Wel klachten. Joe.

    Reageer
    #8

    Ik ook. Direct na orale seks maakte ik een uitstrijkje en kweek. Toen bleek dat er streptokokken in de plasbuis zaten, kreeg hij antibiotica (amoxicilline gedurende 5 dagen), maar na 3 weken kreeg hij een zeer ernstige urethritis, die een week aanhield. Er werden andere antibiotica voorgeschreven, maar op dat moment kon ik de test niet doen, want ik zit echt op een eiland zonder laboratoria. Het is niet duidelijk of het een onbehandelde streptokokken of een andere infectie was. Sindsdien heb ik echter pijn in het perineum als ik zit, tandplak op mijn tong en pijn in mijn rechterknie zoals bij artritis. Over het algemeen zijn deze symptomen vergelijkbaar met racen zoals het mij lijkt. Ik heb het gevoel dat ik de bacteriën door zoenen heb gekregen en het is al via de lymfeklieren in de prostaat gekomen. Maar alle testen zijn negatief voor chlamydia en gonokokken. Het gehemelte is altijd een beetje roodachtig en een constante laag op de tong, barsten en de tong tintelt aan de punt. Wat kan het zijn?!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb iets soortgelijks!! Kom er niet vanaf ook. Want weet niet wst het is

    Reageer
Reageer op: John veel mensen krijgen problemen na orale seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief