John veel mensen krijgen problemen na orale seks

Online ZorgZus
 • #1

  John hoe is het mogelijk dag er zo ontzettend veel mannen rondlopen met klachten aan de urinebuis/ anus/ prostaat na orale seks.
  Alle testen zijn altijd negatief en dan word er gezegd bekkenbodem? Wat een onzin . Iedereen krijgt deze problemen na orale seks.
  Dit heb je nu wel heel vaak voorbij zien komen toch?
  Dus er moet een bacterie zijn die de oorzaak is van deze ellende.
  Ook nog es een bacterie die resistent is tegen de vele antibiotica.
  Als je een infectie hebt ongeacht welke bacterie dan moeten ze dit toch kunnen zien aan witte bloedcellen??
  Als ze dit niet kunnen vinden dan is het ook geen bacterie?? Geld dat altijd zo

  Reageer
  #2

  . Iedereen krijgt deze problemen na orale seks.
  Dit heb je nu wel heel vaak voorbij zien komen toch?

  Zeker niet iedereen krijgt deze klachten. En wat hier "voorbij" komt is maar een handje vol mannen. Er zijn ca 6.2 miljoenen mannen in Nederland tussen 16-75 jaar. 85% heeft orale seks. het aantal dat hier dus voorbij komt (10-12) is dus niks afgezet tegen het aantal mannen dat orale seks heeft. Dus de stelling dat iedereen deze problemen krijgt na orale seks is dus pas echt onzin.

  "Dus er moet een bacterie zijn die de oorzaak is van deze ellende. Ook nog es een bacterie die resistent is tegen de vele antibiotica." Ook dit is een aanname die gewoon onjuist is.

  "Als je een infectie hebt ongeacht welke bacterie dan moeten ze dit toch kunnen zien aan witte bloedcellen??" als dat zo was zou het makkelijk vast te stellen zijn.

  De bekkenbodem speelt in veel gevallen wel degelijk een rol. Als je na orale seks een irritatie krijgt, ga je onbewust focussen op je penis en je teelballen. Je gaat onbewust voortdurend "voelen" of er nog iets te voelen is. Dat doe je dus door aanspannen van je bekkenbodem. Een beetje het idee van je billen bij elkaar knijpen. Dat geeft dan dus weer irritaties die zelfstandig verder kunnen gaan. Als er een banale kweek wordt gemaakt wordt naar nagenoeg alle bekende micro-organismen gekeken. Als daar niets uitkomt, mag je er vanuit gaan dat er geen infectie is. Hierbij moet ik ook opmerken, dat het mogelijk is dat een lichaamseigen bacterie een irritatie kan veroorzaken. Dat is moeilijk vast te stellen., omdat het een bacterie is die dan van nature in je lichaam en dus ook in de urine voor kan komen

  Reageer
  #3

  John ik zeg ook niet iedereen die aan orale seks doet. Ik zeg de mensen die klachten ervaren na orale seks en dat op deze site aangeven.
  Jaaa tuurlijk zal na stress de bekkenbodem meer opspelen maar dat is een gevolg en geen oorzaak.
  Gevolg van de vele klachten die er ontstaan na orale seks.
  En dat denk ik dus ook een lichaamseigen bacterie die in zijn natuurlijke habitat de mond geen problemen geeft maar in de plasbuis prostaat ontstekingen veroorzaakt waar geen antibiotica tegenop kan.
  Hoe kan dit getest worden?
  Want vele doktoren/ urologen zeggen dan dat die bacterien niet de boosdoener zullen zijn

  Reageer
  #4

  Je hebt gelijk dat de bekkenbodem een gevolg is. Maar dat kan als een zelfstandig probleem doorgaan als de klacht van een vermeende bacterie eigenlijk alweer weg is. En misschien is het helemaal geen bacterie maar de zuurtegraad van speeksel dat een irritatie in de plasbuis veroorzaakt...

  Reageer
Reageer op: John veel mensen krijgen problemen na orale seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief