Angst om naar de dokter te gaan.

 • #1

  Hallo iedereen.

  Ik heb al een tijdje last van een opgezette bal aan de rechter kant. Verder doet het niet zo veel pijn maar het is toch een beetje vreemd vind ik. Ik ben nu toch een beetje bang voor zaadbalkanker. En ik heb zelf al een beetje gevoelt maar voel geen knobbeltjes ofzo. Alleen dat mijn rechter bal een stuk groter is als mijn linker bal.

  Ik zou op zich wel naar de dokter willen gaan maar ik durf niet. Ik vind het gĂȘnant en kan de gene maar niet opzij zetten. Want ik weet dat als ik hiervoor naar mijn huisarts ga hij er waarschijnlijk naar wil kijken en voelen. En dat vind ik wel een beetje gĂȘnant eigenlijk. Maar waar ik nog banger voor ben is dat het onderzoek pijn zal doen ofzo. Want ik heb namelijk nogal gevoelige ballen. Altijd al zo geweest.

  En natuurlijk ben ik ook bang dat hij iets zal vinden. Mijn kop in het zand steken ligt erg voor de hand. Dat zegt mijn gevoel.

  Ook omdat ik zelf toch geen knobbeltjes voel enzo. Lijkt het mij onwaarschijnlijk dat ik daadwerkelijk zaadbalkanker heb.

   

  Reactie
  #2

  Het is normaal dat een bal iets groter is dan de andere. Maar met zorgen blijven maken en bang zijn kom je niet verder. Dus raad ik je toch aan om ermee naar de huisarts te gaan. En de huisarts weet dat ballen gevoelig zijn hoor. Dus pijn gaat het niet doen

  Reactie
  #3

  Nou dat hoop ik dan maar he. Dat hij niet mijn ballen tot puree gaat knijpen ofzo.

  Reactie
  #4

  Maak je daarover maar geen zorgen

  Reactie
  #5

  Thanks @John.

  Reactie
Reageer op: Angst om naar de dokter te gaan.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief