Help!!!! Geen gevoel meer in penis

  • #1

    Ik zit met een heel vervelend probleem waar ik mij grote zorgen om maak.

    of het allemaal met elkaar te maken heeft weet ik niet maar hier mijn verhaal.

    omgeveer een jaar geleden kreeg ik last van mijn rechter testikel. Wat na een maand of twee is verdwenen. Daarna kreeg ik last van mijn onder rug wat tot de dag van vandaag nog steeds het geval is 90 procent van de dag. Ook heb ik heel regelmatig pijn achter mijn ballen en in het perinieum. En had ik de laatste tijd soms last van enige pijn in mijn penis bij aanraken. Het gevoel van klaarkomen was eveneens veranderd.

    ook is het gevoel van mijn blaas totaal veranderd en voel ik een volle blaas als een soort brandend gevoel in mijn penis en niet in mijn blaas meer. Waar ik mij nog het meeste zorgen over maak is dat ik negen dagen geleden nog een normaal gevoel in mijn penis had maar dat gevoel is de afgelopen negen dagen totaal verdwenen. Heb gewoon totaal geen gevoel in mij penis meer en ook bijna geen gevoel meer in mijn ballen. Ik krijg dan ook geen erectie meer van aanraking alleen is de ochtend erectie nog aanwezig. Dat is het enige.

    ik wordt gek van de stress en hoop dat iemand mij kan helpen.

    Reageer
    #2

    Je bent natuurlijk ook al bij de dokter geweest met de klacht neem ik aan...
    Je bekkenbodemspieren zouden dit kunnen veroorzaken. Je zou naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan om de spanning van de bekkenbodemspieren te laten meten.

    Reageer
    #3

    Beste John,

     

    bedankt voor je reactie. Ik ben inderdaad bij de dokter geweest en die heeft mij doorverwezen naar de uroloog die het ook niet kon verklaren. En mij daarom heeft doorverwezen naar de neuroloog. In afwachting van die afspraak heb ik dit bericht geschreven in de hoop dat iemand hier iets zinnigs van kon zeggen uit eigen ervaring of deskundigheid.

    maar het is dus mogelijk dat je penis compleet gevoelloos is en dat de aandrang van plassen eigenlijk is een soort brandend gevoel in de penis te voelen is en niet in de blad zelf als het ware?

    Reageer
    #4

    Hoi Mark

    Ik heb ook geen gevoel meer aan de rechterkant van mijn penis en mijn testikels, ik opende hiervoor een ander onderwerp, maar ik wilde het toch delen.

    Ik vraag me af of je al wat meer weet over je situatie.

    Reageer
    #5

    Goedemiddag,

    Ik heb sinds een paar dagen gevoel dat ik geen gevoel krijg bij mij penis mastuberen kom ik wel klaar alleen wordt mij penis niet echt hard wat kan het zijn? En komt het goed ?!

    Reageer
    #6

    Hoe oud ben je? Hoe vaak masturbeer je?

    Reageer
    #7

    Wordt 24 donderdag normaal gesproken paar x op een dag soms niet verschilt

    Reageer
    #8

    Dat kan dan wel eens wat te veel zijn. Geef je manneke eens een week rust..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dus een week niet aan zitten.
    Dan komt die erectie weer uit zichzelf ?

    Reageer
    #10

    klopt.
    Masturberen doe je als je opgewonden bent. En niet alleen maar om te masturberen

    Reageer
    #11

    Top bedankt ja dat klopt ik ga een week helemaal niey aan zittwn

    Reageer
    #12

    Heb trouwens in de ochtenden okk geen erectie wat doen?

    Reageer
    #13

    Dat is verder geen probleem.. die hoeven er niet altijd te zijn

    Reageer
    #14

    Hier nog een verlate reactie op het topic, ik heb exact hetzelfde gehad, met name het benoemen van de pijn in het perineum en de balzak triggerde mij om te reageren.
    Ik heb meer dan 12 maanden erg veel pijn gehad, zat dagelijks aan de pijnstillers kon amper zitten en aan seks had ik absoluut geen behoefte.
    Alle specialisten (huisarts, uroloog, bekkenbodemtherapeut, fysio, etc.) afgelopen en diverse onderzoeken (SOA-testen, prostaatonderzoek sigmoïdoscopie, etc.) gehad maar niks ontdekt. Na zelf op onderzoek gegaan te zijn op internet kwam ik tot de conclusie dat ik zeer waarschijnlijk problemen had van Pudendus Neuralgie. Na een MRI-scan (doorverwezen naar de neuroloog)is dit ook daadwerkelijk vastgesteld en heb ik medicatie (Gabapentine) voorgeschreven gekregen. Dit lijkt prima te helpen.

    Erg weinig specialisten zijn op de hoogte van wat Pudendus Neuralgie te weeg kan brengen in de bekkenbodem.

    Ik hoop dat ik iemand met mijn verhaal heb kunnen helpen.

    Erwin (50)

    Reageer
    #15

    Hard flaccid, bekkenbodem problematiek, pudendal nerve entrapment, etc etc... Fijne aandoeningen waar je jaren mee van het kastje naar de muur gestuurd word. Bij mijzelf heeft het met spierspanning te maken...geef de hoop nooit op mensen.

    Reageer
Reageer op: Help!!!! Geen gevoel meer in penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief