Verlies gevoel penis ?

 • #1

  Hallo,

  Een paar maanden terug heb ik voor het gevoel opeens uit het niets een deel van het gevoel in mn penis verloren, en hiermee bedoel ik dat ik bij sex een stuk minder voel, en voel ik ook noulijks of ik uberhaupt nog wel een stijve heb tijdens sex.
  Ook voel ik noulijks aandrang waneer ik moet plassen, soms voel ik heel licht iets en denk ik hoef niet te plassen maar zal eens kijken, en dan blijk ik gewoon te moeten.

  Dit alles brengt ook verminderde zin in sex met zich mee, en mede omdat ik dan gedachte verlies in de vraag waarom het gevoel minder is of de vraag of die wel stijf genoeg is het stijf houden ook een issue soms.

  Nu zijn er natuurlijk een aantal dingen die internet mij vertellen zoals verminderd tesosterone, maja ben 26 jaar dus lijkt me niet.
  Bekkenbodem komt ook naar boven ?

  Ik ben wel vanplan er mee naar de dokter te gaan, maar dacht het hier ook even neer te leggen

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Heb je wellicht veel stress of spanningen? Geen covid gehad?

  Reageer
  #3

  Dat is het punt, velen zeggen dat het stress is, maar ik heb zelf niet het gevoel stress te hebben, ik kan me ook niet voorstellen hoe stress precies zou moeten voelen. Ik heb wel momenten van spanning. Of ik moet het niet doorhebben ?
  Covid niet gehad, ben zeer zelden ziek.

  Reageer
  #4

  Iedereen ervaart stress op een andere manier, maar je geeft aan dat je momenten van spanning hebt...

  Reageer
  #5

  Ja best wel vaak, heeft ook wel met wat andere factoren te maken, maar is niet dat ik gevoel heb dat ik continu in spanning zit, alles gaat opzich gewoon vlotjes

  Reageer
  #6

  Maar toch kan dit van invloed zijn.

  Reageer
  #7

  Bepaalde medicijnen en drugs kunnen gevoelsverlies veroorzaken, gebruik je medicijnen of drugs? Geest en lichaam werken samen, als je veel stress ervaart, dan kan dat gevolgen hebben voor je erectie.

  Bedoel je met gevoelsverlies seksueel gevoel, of letterlijk geen gevoel, dus ook niet bij aanraking, warmte of kou of het diepe weefsel? Dan kan het een perifere zenuwbeschadiging zijn of in sommige gevallen een beknelde zenuw, door bijvoorbeeld een gespannen bekkenbodem, maar dan heb je ook andere klachten zoals motorische uitvalsverschijnselen.

  Reageer
Reageer op: Verlies gevoel penis ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief