Erektie bij balletpartner wat kan ik of hij doen?

 • #1

  We zitten in amateurgroepje en bij de eerste keer onze hele act oefenen kreeg hij een stijve. Dat gebeurt wel vaker en daar gaan we bij ballet goed mee om, maar hij vond het erg genant dus hebben het er verder niet over gehad. De volgende keer had ik degelijk ondergoed aan om geen reden te geven en hij een strakke dikke onderbroek zo te  zien, maar die hield het toch echt niet. We hebben nog één oefening en dan algehele repetitie en uitvoering, daar moet dat niet gebeuren. De tweede keer raakte ik door die spanning ook opgewonden maar hoe oneerlijk dat heb ik niet verteld. Geen idee of we dit moeten bespreken of dat ik hem verder in de problemen ben. Ik heb al geinformeerd of er zalfje voor is maar dat is niet zo. We hebben beide geen vaste partner, dus als avondje bloot in de sauna helpt vind ik dat ook OK. Watkan ik het beste doen?

   

  Reactie
  #2

  Is niet medisch en eigenlijk geen probleem. Ik ben geen balletkenner, maar je hebt lichamelijk kontakt, maakt bepaalde bewegingen en hij is gezonde man. Jij bent ook gezond en maakt je zo te lezen alleen zorgen dat anderen daar getuige van zijn.

  Ik zou zo zeggen; ga een paar keer ekstra oefenen afwisselend bij hem en bij jou thuis, dan raken jullie er wat beter aan gewend en kun je je bij de club wat beter op het ballet concentreren, dan blijft jullie opwinding daar achterwege.

   

  Reactie
  #3

  Ik denk dat het belangrijkste is dat je het er met hem over hebt en het gewoon niet erg is. En dat jij ook opgewonden bent geweest. Dan ervaart hij dat het normaal is en het iedereen kan overkomen. En vooral de aandacht op het dansen houden en een goede uitvoering geven. Mocht hij toch een erectie krijgen, dan zal niemand hem dat kwalijk nemen. Mocht het al opvallen.

  Je kunt met hem naar de sauna gaan zodat hij beter om kan leren gaan met bepaalde spanningen. Lijkt me dan het beste dat hij in eerste instantie een zwembroek of short aanhoudt. Of een handdoek bij zich heeft. Je schenkt hem in ieder geval veel vertrouwen door je bloot te geven aan hem en dat kan helpen bij het dansen. In het begin zal hij even moeten wennen en mogelijk raakt hij opgewonden, op de langere duur kan het hem echter juist rust geven.

  Reactie
Reageer op: Erektie bij balletpartner wat kan ik of hij doen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief