erectie problemen?

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hoi.

  Ik en mijn vriend zijn al een lange tijd samen.
  In het begin van onze relatie hadden we vaak seks.
  maar toen we samen gingen wonen nam dit al sterk af.. minder spannend allemaal dat snap ik..
  we zijn allebij rond de 30 inmiddels
  en een kindje rijker.
  Maar ons seksleven staat nu op een enorm laag pitje als ik niet de eerste stap zet gebeurd er echt niks.
  nu gingen we laatst vrijen en werd zijn penis moeizaam stijf.. dit is al wel eens vaker voorgekomen.. toen ik hem ging pijpen werd zijn penis wel iets hard maar lang niet voorledig en kwam hij opeens klaar..
  Hij krijgt nog wel sochtends een harde penis de wel bekende ochtend penis.
  Ik wordt er erg onzeker van en hij zelf ook zou het meer te maken hebben met zijn onzekerheid of heeft hij echt problemen rondom zijn erectie..

  ik vind dit heel erg moeilijk want mis intimiteit.

  Reactie
  #2

  Onzekerheid ontstaat niet plotseling nadat je bent gaan samenwonen... Er kunnen vele oorzaken zijn... stress, zorgen, vermoeidheid, drugs gebruik, medicijngebruik... Hij zou een s naar de huisarts kunnen gaan.

  Reactie
  #3

  Onzekherheid is ook niet zomaar gekomen, maar aangezien dit een paar keer gebeurd is , is hij dus wel bang en er druk mee bezig elke keer om te presteren waardoor hij tijdens of voor intimiteit daar aan gaat denken.. en het dan dus niet lukt.

  Vandaar mijn vraag of het meer voort komt uit onzekerheid ofwel psychisch of toch andere oorzaken.

  Reactie
  #4

  en uit zichzelf zal hij er niet mee na de huisarts gaan. is toch een stukje schaamte en als ik er over moet beginnen geeft het hem niet een veel beter gevoel. Ik ben geen man dus weet niet hoe het allemaal werkt in jullie bovenkamer

  Reactie
  #5

  Maar het probleem was er al eerder...... het kan wel zijn dat hij daarna ook nog onzeker is geworden. En dat maakt het dan zeker niet beter. Hij zou er eens met de huisarts over moeten praten

  Reactie
  #6

  Ik laat het even rusten, zoals ik al aangaf hebben we nu bijna geen intimiteit meer als het de volgende keer weer zo is zal ik het voorzichtig voorleggen want denk door dat te zeggen dat hij zich nog onzekerder gaat voelen.

  Reactie
Reageer op: erectie problemen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief