CMV? Cytomegalovirus

  • #1

    Hallo beste mensen,

    Ik zit in mijn eerste jaar verpleegkunde en ik loop stage op een psychogeriatrische afdeling, oudere zorg dus. Ik ben sinds vorige week al grieperig en voelde me een lange tijd daarvoor al erg moe. Nou ben ik vandaag naar de dokter gegaan en deze heeft me vertelt dat ik hoogstwaarschijnlijk cmv heb? Hij heeft me hier verder niet echt over ingelicht. Ik wil namelijk een aantal dingen weten. Is dit gevaarlijk voor de oudere waarmee ik werk? Besmettingsgevaar met ernstige gevolgen misschien? Ik moet van de dokter een week thuis blijven om te zien hoe het hierna gaat. Wat doet dit virus en hoe kan je hier aan komen? En gaat het nog wel weg?

    Reageer
    #3

    Hoe besmettelijk is CMV?

    Wat is het dieet bij Cytomegalovirus ?

    'S morgens een half kopje olijfolie met uitgeperst citroen erin opdrinken zou een remedie zijn voor herstel van ontstoken lever. Waar of niet waar?

    Reageer
Reageer op: CMV? Cytomegalovirus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief