veel kwaaltjes

 • #1

  Hoi,

  Ik ben ten einde raad.

  Al vanaf mijn kindertijd ben ik vaak ziek (en volgens mij is dat zelfs vroeger al onderzocht) en nadat ik op mn 17e pfeiffer heb gehad, ben ik nooit meer helemaal de oude geworden qua fitheid.

  Nu ben ik dus veel moe én veel ziek. Opzich kon ik toen ik op school zat dit allemaal nog wel redelijk aan, dat was gewoon een kwestie van ziekmelden óf bij een verplichte les gewoon je hoofd laten zien. Nu ik werk kan dat echter niet meer. Nu zit ik vaak met paracetamol op het werk, om maar te voorkomen dat ik me ziek moet melden, maar heb me nu toch al 3 x ziek moeten melden dit jaar.

  2,5 mnd geleden bij de huisarts geweest voor de vermoeidheid en die heeft het laten testen, maar daar kwam alleen een licht verhoogde leverwaarde uit. In september wordt het voor de zekerheid nog een keer getest.

  Sinds een paar weken heb ik ook last van pijn op de borst. Dus nu zit ik echt op het punt dat ik me 24 voel in het lichaam van een 70 jarige. Ik wil ook niet voor elk wissewasje naar de huisarts toe, maar ik weet echt niet meer wat ik moet doen!

  Iemand advies of bemoedigende woorden?

  Reageer
  #2

  Is Pfeiffer ook nog eens gecontroleerd of Cytomegalie? Is je schildklier ook al eens onderzocht en je ontstekingswaarden?

  Als de klachten aanhouden, ga dan wel terug naar je huisarts.

  Reageer
Reageer op: veel kwaaltjes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief