Stink geur van uit me lichaam (hulp aub)

  • #1

    Ik heb nu een jaartje last van een geur uit/op me lichaam (vingers,armen,benen geen zweet geur), vooral bij het zweten ruik je het erg.. Ik zweet ook veel meer, bij me benen rug enzo voel ik het meestal heet worden alsof ik zweet vooral in een warme omgeving, de geur stinkt.

    Ook heb ik last van zweet voeten en me haren stinken de laatste tijd.
    En van een onaangename mond geur.

    (ook als ik douche, het wordt beetje minder maar bijna geen verschil)
    Ik ben 17 jaar ben 1.75 en weeg 65 kilo.

    Kortom heb geen sociale leven, waar ik bijna gek van wordt.

    Kan iemand me aub helpen of heeft iemand het zelfde gehad.

    Mijn dank is groot.

    Reageer
    #2

    Ook gebruik ik de medicijn movicolon voor me darmen, mischien handig om te weten.

    Dank.

    Reageer
    #3

    Weet je zeker dat je echt stinkt of denk je het? Zeggen anderen ook dat je stinkt? Misschien zijn er bepaalde voedingsstoffen waardoor je een sterke lichaamsgeur krijgt. Als je idd al vlak na het douchen weer stinkt, helpen tips over deodorant, bodylotion en verkeerde kledingstoffen waarschijnlijk niet en heb je alles al geprobeerd......... Misschien toch eens naar een dermatoloog?

    Reageer
    #4

    Nee, ik weet zeker dat ik stink. Ja, zulke dingen werken niet je krijgt alleen maar een meng geur.
    Ik ben vewezen door de huisarts naar een Dermatoloog, alleen ben ik nog niet gegaan.. Ik weet niet of ie kan helpen.. maar ik denk dat ik morgen een afspraak maak.

    Reageer
    #5

    Ja, als je alles hebt geprobeert heeft de dermatoloog misschien een antwoord waardoor de lichaamsgeur ontstaat. Ik zou zeker gaan, misschien is er wel een eenvoudige oplossing voor je probleem en "vanzelf "gaat het niet over.
    Ik hoop dat er nog iemand reageert die met hetzelfde probleem bij de dermatoloog is geweest en waar een oplossing is gevonden.
    Succes!!!!

    Reageer
    #6

    Maak een afspraak bij een Klassiek homeophaat die kan je helpen. Er zijn speciale korrels voor die je dan moet slikken. Echt doen! Het proberen waard!
    Voor een goede homeophaat in jouw buurt kijk bij de beroepsvereniging:
    NVKH Alphen a/d Rijn . Succes en laat horen hoe het gegaan is als je wil. Brenda

    Reageer
    #7

    Dank je,

    Ik weet niet wat een Klassiek homeophaat is, ik zal het googlen en snel een afspraak maken.
    Ik zal zeker laten horen hoe het is gegaan.

    Mijn dank is groot.

    Reageer
    #8

    Ik ben naar een internist gestuurd, die wist niet precies wat ze moest, was een stagaire.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Mijn man gebruikt sinds een tijdje Movicolon en daarvan gaat hij zo vies ruiken. Zijn kleren en zijn adem, zelfs na het wassen van de kleren ruik ik het nog. Wie helpt me.

    Reageer
    #10

    Ik dacht dat het movicolon heette, maar het heet movicol
    Mijn man stinkt enorm vies en ook zijn kleren, het lijkt wel of het door zijn poriën naar buiten komt. Ook zijn adem stinkt als het graf. Zelfs na het wassen ruiken zijn kleren er nog naar.

    Reageer
    #11

    Hallo,

    Ik zat met het zelfde probleem, een erg onaangenaamde geur verspreiden, zelf had ik het gevoel dat dit vanuit mijn Keel/maag/darmen kwam. verder bespaar ik jullie de ellende die dit voor mij heeft meegebracht.

    Na advies van iemand die in een Laboratorium werkt ben ik 4/5 weken 2 dingen gaan gebruiken.

    - L-Glutamine 3x perdag (3x aanbevolen hoeveelheid gram)
    - Magnesium Pillen 2x per dag
    - Vitamine C en zink 1x per dag.

    Nadat ik dit 4/5weken heb gebruikt, heb ik nog Probiotica(darmbalans) gebruikt.

    Voor mij heeft dit gewerkt!! Ik durf weer te leven en onder de mensen te komen.

    Het is het proberen waaard!! het kost je hooguit € 40,-

    Reageer
    #12

    hooi melvin , ik zag jou bericht op de website, ik denk dat ik hetzelfde probleem als jou heb , uit het niks ontstaat er een hele vieze geur die anderen ook ruiken, had jij ook het probleem dat je het eerst warm kreeg en dan soort soms rilling en dan ruik je die walm van vieze lucht , ik hoor graag wat van je want jij bent de eerste die ik kan vinden die het zelfde probleem als ik bleek te hebben, ik hoor graag wat van je gr

    Reageer
    #13

    hooi melvin , ik zag jou bericht op de website, ik denk dat ik hetzelfde probleem als jou heb , uit het niks ontstaat er een hele vieze geur die anderen ook ruiken, had jij ook het probleem dat je het eerst warm kreeg en dan soort soms rilling en dan ruik je die walm van vieze lucht , ik hoor graag wat van je want jij bent de eerste die ik kan vinden die het zelfde probleem als ik bleek te hebben, kun je me een mailtje sturen .. ik hoor graag wat van je gr

    Reageer
    #14

    hallo iedereen! ik heb de zelfde probleem als jullie en zou graag zo snel mogelijk geholpen willen worden. alleen ik schaam me een beetje als ik naar de dokter ga om het allemaal te vertelen dus vraag ik me af of dit ziekte/probleem een bepald naam heeft zodat ik het niet met schaamte allemaal hoeft uittelegen
    alvast bedankt!!!

    Reageer
    #15

    hallo iedereen! ik heb de zelfde probleem als jullie en zou graag zo snel mogelijk geholpen willen worden. alleen ik schaam me een beetje als ik naar de dokter ga om het allemaal te vertelen dus vraag ik me af of dit ziekte/probleem een bepald naam heeft zodat ik het niet met schaamte allemaal hoeft uittelegen
    alvast bedankt!!!

    Reageer
Reageer op: Stink geur van uit me lichaam (hulp aub)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief