Zweet probleem (bllen)

  • #1

    Hallo! Kort maar krachtig, ik heb problemen met zweten of vocht verlies bij me billen. Daar had ik eerst totaal geen last van. Ik begon me te verdiepen in een hands free orgasm (zonder handen orgasme) (experimenteren ) Dit heb ik best lang geprobeerd zonder succes. Het lukt me nu veel makkelijker om een hands vrije orgasme te krijgen, maar nu is dus het probleem dat ik zo wat met alles zweet. Als ik naar de wc moet begin ik te zweten bij me bilspleet, zelfde met de zware stoelgang. (Niet tijdens , maar voor dat ik naar het toilet moet) Normaal ergens op een stoel zitten voor een tijdje lukt niet. Het stopt dan, maar het komt op weer op een moment terug wat het extra vervelend maakt. Ik gebruik softdrugs al een paar jaar en dat zal zeker een kleine rol kunnen spelen, maar ik weet bijna zeker dat dit niet de hoofdoorzaak is. Op internet vind ik vrij weinig, mn huisarts heeft een middel gegeven tegen het zweten wat weinig of eigenlijk geen effect had. Hoewel een hands vrije orgasme lekker kan aanvoelen zou ik daar niet mee verder willen gaan. De enige momenten dat ik niet bij me billen zweet is tijdens het douchen en wanneer ik ga slapen.
    Ik moet eerlijk toegeven dat ik er te obsessief mee bezig was, ik moest klaarkomen zonder handen (vaak) en zo ben je 3 uur verder, terwijl je maximaal een uur bezig wilde zijn.
    Hopelijk is dit genoeg informatie en weet iemand hoe ik dit zweet probleem kan stoppen of hoe ik er mee om moet gaan.
    Bedankt alvast

    Reageer
    #2

    Waarschijnlijk heb je je bekkenbodemspieren overbelast. Daar zou je mee naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan

    Reageer
Reageer op: Zweet probleem (bllen)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief