Brandende tintelingen

 • #1

  Hoi allemaal...
  Ik 28jaar, heb vorig jaar december neurolues gehad. Maar zou adequaat behandelt ervoor moeten zijn..

  Ik heb sinds afgelopen twee weken elkedag last van een branded gevoel/tintelingen in mijn handen, onder arm en soms boven arm en schouder en soms kleine plekjes op mn wang en bij m'n lippen/kin. En zelf kuiten en rechter bovenbeen bil.
  Gevoel dat ik in brand sta, of alsof je een zware boodschappentas voor ene lange tijd gedragen heeft in mn handen.. het doet best zeer. Dit heb ik vooral heftig als ik net ontwaak van mn slaap en gedurende dag komt het gevoel af en toe en is dan heel licht aanwezig..
  Verder ben ik heel snel vermoeid met denken en doen, soms spontaan misselijk... En slapjes in mijn benen en armen. Daarbij ook veel hartoverslagen..

  mijn vraag is heeft dit verband met neurolues of met iets anders? Mijn bezinking is 1.. zelftest cortisol gedaan en die was ook te laag na 3uur ontwaking, en ik heb regelmatig licht verhoogd onderdruk van 94.

  Zou het wat met de bijnieren kunnen? Of iets met mijn bloed/hart? Zenuwen? lues symptomen of wat anders..

  Hopelijk weet iemand een idee..

  Reageer
  #2

  Daar kan niemand je zo antwoord op geven zonder enige vorm van onderzoek. Dit zul je dan toch met je arts moeten bespreken

  Reageer
Reageer op: Brandende tintelingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief