Hyperventilatie of ander soort benauwdheid?

 • #1

  Hallo allemaal,

  Even kort ter info: ik ben bekend met hyperventilatie en paniekaanvallen en heb hier regelmatig last van sinds een aantal jaar.

  Ik heb donderdag 29-4 mijn Janssen Vaccin gehad. Hier keek ik behoorlijk tegenop ivm wat er op het nieuws kwam over bloedpropjes die een aantal mensen gekregen hadden na het Janssen Vaccin. Ik ben op medisch gebied heel bang om bepaalde dingen te krijgen wat ernstig kan zijn. Ik heb mij er enorm druk om gemaakt, bang om last te krijgen van bloedpropjes na de vaccin. Dus ik ben al dik een week nogal gespannen.

  Nu kreeg ik die avond al last van klachten. 2 dagen erna ook niet lekker. Dus had bijwerken van de vaccinatie. Niks ernstigs en het was na 2 dagen ook zo goed als weg. Alleen sinds zaterdag heb ik bijna elke avond (of richting de avond) last van wat benauwdheid. Benauwdheid die ik vaker heb bij hyperventilatie. Een wat zwaarder gevoel met ademen en wat moeilijker, alsof het niet helemaal vanzelf gaat. Als ik dan afleiding zoek lijkt het ook weg te gaan of merk ik het niet meer. Ik zeg constant tegen mijzelf: stel je niet aan, dit heb je vaker. Maar onbewust lijkt het mij toch dwars te zitten.

  Nu ben ik vandaag positief getest op corona. Ik denk zelf dat ik het tijdens de vaccinatie al had, dat ik daarom wat heftiger reageerde op de prik.

  Denken jullie dat mijn benauwdheid gewoon van de spanning is van de vaccinatie?

  Reageer
  #2

  Gegarandeerd van hyperventileren en corona

  Reageer
Reageer op: Hyperventilatie of ander soort benauwdheid?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief