Moeie ogen

 • #1

  Goedenavond,

  Ik heb een hele rare vraag misschien..
  Ik probeer het zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

  Ik heb het al een paar keer gehad nu.
  Als ik bijvoorbeeld tot laat door moet werken ben ik heel erg moe totdat je wegzakt. Dat gevoel als je wegzakt in je ogen, de moeheid die je voelt als je je ogen dicht doet werd bij mij een paar keer zo extreem dat ik een soort trilling in mijn hersenen voelde en mijn ogen als magneten dicht trokken.
  Tijdens dat voelde het alsof er iets stond te gebeuren, waarschijnlijk gewoon naar de diepere slaapfase ofzo maar het voelde heel eng want ik wou men ogen openen maar dat voelde alsof je 2 magneten van elkaar af moest trekken het lukte niet meteen paar had echt een paar seconde nodig.

  Hoort u dot wel eens vaker, moet ik er iets mee doen, naar de dokter misschien? Of gewoon kijken of ik minder kan werken en dat het vanzelf over gaat?

  Reageer
  #2

  Hoe oud ben je?
  Eet je goed en voldoende?
  Drink je voldoende?
  Slaap je voldoende?

  Reageer
  #3

  Ik ben 28 jaar en ik eet zeker voldoende ook gezond en drink veel water. Ik werk tussen de 50 a 60+ uur per week dus kom wel moeilijk aan mijn nachtrust.. daar zal het vast door komen. Maar wat er nu een paar keer gebeurde was wel extreem vandaar dat ik advies zocht.

  Reageer
  #4

  Dan zul je toch iets minder moeten gaan werken

  Reageer
  #5

  Dat ga ik dan ook echt gewoon doen voordat er meer problemen bij komen kijken. Dank u wel voor uw tijd en een fijne avond verder.

  Reageer
  #6

  Dank je. Ook voor jou nog een fijne avond

  Reageer
Reageer op: Moeie ogen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief