Totaal Check test

 • #1

  goedenmiddag mensen !

  Ik heb vandaag de Totaal Check test gedaan welke bepaalde waardes kan zien in je urine. Ik vroeg mij af of jullie iets afwijkends aan de test kunnen zien. De PH waarde is heel hoog maar ik drink elke ochtend voor het slapen gaan een glas citroenwater misschien dat dit de reden is ?

   

  Alvast vedankt voor de reactie.

  Reageer
  #2

  Test opnieuw gedaan en eventjes laten inwerken nu zijn de resultaten anders. Had hem fout gedaan in het begin. Ben een 20 jarige man die regelmatig sport.

  Reageer
  #3

  Waarom heb je de test gedaan?
  Je PH is te hoog, stop maar eens met de citroensap

  Reageer
  #4

  Mijm vader is overleden aan kanker welke was begonnen in zijn darmen. ( hij leefde wel heel ongezond roken, veel suikers, ongezond eten, overgewicht etc. )

  Laatste tijd borrelde het wel is in mijn buik en dacht laat me mijzelf eens testen of mijn lichaam op bepaalde waardes gezond is. Ik sport elke week en probeer over het algemeen gezond te eten. Ik rook en drink niet. Er komt wel uit dat mijn urine positief reageert op nitriet. Ik heb geen last van mijn blaas en ook geen ontstekingen zover ik weet. Kan nitriet in je urine ook iets te maken hebben met voeding ? Ik eet magere kwark elke dag en stukje vlees om aan mijn proteine behoefte te komen.

   

  Mvg

  Reageer
  #5

  Daar kun je toch geen urinetest voor gebruiken. Die zegt alleen iets over je urine en voor de rest nergens iets over. Als je je zorgen maakt over je lichaam/klachten moet je daarmee naar de huisarts gaan

  Reageer
  #6

  Ik snap dat dit niet in verband met elkaar staat maar vond het toch wel verstandig je urine te checken op bepaalde waardes. Ik vroeg mij alleen af als nitriet positief test of hier nog andere redenen voor kunnen zijn ?

  Reageer
  #7

  Te weinig drinken zou een reden kunnen zijn

  Reageer
Reageer op: Totaal Check test
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief