Urine totaal check

  • #1

    Beste,

    Vaak heb ik last van misselijkheid en een tekort aan energie, hier heb ik een aantal jaar mee te kampen. Ik ben hiervoor naar de dokter geweest. Hiervoor heb ik een aantal bloedtesten laten doen maar hier is niks uitgekomen, alle waardes waren in orde. Nu heb ik voor de derde keer een urine totaal check gedaan en telkens komen hier dezelfde “fouten” in voor waaronder:

    Eiwitten in urine

    Spefifieke zwaartekracht te hoog (1030)

    Een te hoog vitamine C gehalte.

    is er iemand die aan de hand van deze 3 dingen een oordeel kan trekken of in ieder geval weet in welke hoek ik het moet zoeken?

    Alvast bedankt!

     

    Reageer
    #2

    Waar heb je die check laten doen?
    Een hoog vit C gehalte betekend dat je te veel vit C binnenkrijgt. Eiwitten in de urine kunnen wijzen op een infectie of een verminderde nierfunctie. Zwaartekracht te hoog kan weer door de eiwitten veroorzaakt worden.
    Is je nierfunctie ook gecontroleerd met bloedonderzoek

    Reageer
    #3

    dit was een thuistest, de urine totaal check.

    Ik heb geen idee of het getest is bij het bloedonderzoek, dit is inmiddels een half jaar geleden, de dokter kon mij niet verder helpen, vandaar deze weg

    Reageer
    #4

    Weggegooid geld, die thuistesten....niet betrouwbaar. Vraag aan de huisarts of je nierfunctie is getest, en zo niet vraag er dan om.

    Reageer
Reageer op: Urine totaal check


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief