Gekke vraag

  • #1

    hallo.

    Ik had ooit gelezen dat je een aft kon verspreiden naar andere delen van je lichaam, waaronder ook je grote vriend daar beneden. Nu ben ik daar erg voorzichtig mee. Ik had een aft onderin mn mond, maar deze doet nu al geen pijn meer en is al helemaal dicht aan het gaan. Ik voel hem nog wel zitten, maar daar houdt t ook mee op. Daarnaast heb ik een angststoornis, dus de vragen die ik stel kunnen een beetje geleid worden door angsten. De situatie was als volgt; mijn vriendin en ik hadden seks en ik had haar gekust in haar nek. Ik zag dat zij met haar hand over haar nek ging, het een soort van afveegde. Ongeveer 10min later raakte zij mijn balzak voor ong 3min aan.

    u voelt de vraag al aankomen denk ik. Maar moet ik me zorgen maken dat ik nu op mn balzak een pijnlijke aft ga krijgen? Of is die angst een beetje overdreven haha..

    Reageer
    #2

    Dat is idd een beetje overdreven

    Reageer
Reageer op: Gekke vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief