Gekke vraag

 • #1

  Hallo,

  Mijn vriendin heeft bijna een jaar geleden Herpes genitalis gekregen, sinds dien geen last meer van gehad. Zij gebruikt omdat ze het een fijner gevoel vindt een eigen handdoek om haar handen mee droog te maken na het wassen van haar handen, na plassen waar ze haar vagina bij aanraakt. Ik gebruik dan ook een eigen handdoek om mijn handen aan af te drogen na het wassen.

  Stel die handdoeken raken elkaar aan, bijvoorbeeld omdat ze aan twee haakjes hangen dicht bij elkaar. Kan dan, indien zij iets van HG met haar vingers aan haar handdoek afveegt, op mijn handdoek komen? En via die weg dat ik bijvoorbeeld mijn handen was (wat ik nu altijd doe bij thuiskomen), en dan direct daarna ga plassen en dus mijn penis aanraak, dat ik het dan ook krijg? Of is dit veel te ver gezocht?

  Reactie
  #2

  Dat is wat ver gezocht

  Reactie
  #3

  Dus geen reëel iets om angstig voor te zijn?

  Reactie
  #4

  Nee hoor

  Reactie
  #5

  Ik had nog een extra vraag. Mn vriendin liet zien dat ze een soort bultje boven haar vagina had, heel klein en lijkt op een puistje. Ze zegt dat het er al een paar weken zit, en dat ze het per ongeluk openhaalde met scheren. Nu bloedt het soms als ze met een papiertje afveegt. Ze voelt er niks van en het doet totaal geen pijn. Dat lijkt dan toch niet op een tweede herpesaanval denk ik toch? Want dan zou ze wel iets er van moeten voelen en moet het meer een blaasje zijn lijkt mij? Ook zou dat dan ook weg zijn na een aantal weken?

  Reactie
  #6

  Dat lijkt niet op herpes

  Reactie
  #7

  Oké. Zij zegt ook dat ze er 0 van voelt, dan kan dat toch eigenlijk geen herpes zijn?

  Reactie
  #8

  Nee, dat is zeer onwaarschijnlijk

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Gekke vraag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief