Botpijn/groeipijn

  • #1

    Hoi,

     

    ik ben net 20 geworden en heb nu inneens last van een soort van botpijn. Vaak is de pijn te vinden aan mijn knie of polsen maar soms ook aan andere plekken. Het voelt als een soort van groeipijn. Een soort van pijn dat van uit het bot komt in plaats van uit je spier. Ik ben een hypochonder dus ik denk steeds het slechte zoals botkanker of leukemie. Maar ik zie da andere hier ook last van hebben. Is het bij jou ook echt zo’n pijn dat van uit je bot uistrtraalt ? Ik ga donderdag naar de huisarts want heb er nu al enkele dagen last van en begin me zorgen te maken. Soms verminderd de pijn ook en heb ik er weinig last vast maar dan komt de pijn weer terug. Heb het nu al een week maar heb er daarvoor niet echt last van gehad. Ik kom wel amper buiten met Corona dus heb zwz een tekort een vitamine D maar weet echt niet of het daar door komt. Ik maak me echt erg bang dat het iets ernstig is.

    Reageer
    #2

    Wat was het? ik heb hier ook last van, en ook van die hypochondrie

    Reageer
    #3

    Jezelf opsluiten doet je gezondheid natuurlijk geen goed. Niet alleen wat vitamine D betreft maar ook gebrek aan lichaamsbeweging en zonlicht want zonlicht doet veel meer dan alleen de aanmaak van vitamine D. Belangrijk om je ogen bloot te stellen aan zonlicht dus zonder zonnebril. Naar je huisarts kan verstandig zijn maar zou daarnaast ook denken aan een natuurgenezer, die naar je hele gezondheidssituatie kan kijken. Wat extra vitamine D kan verstandig zijn maar beter er ook magnesium bij gebruiken.

    Reageer
Reageer op: Botpijn/groeipijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief