Botpijnen bij volwassenen

  • #1

    Ik heb als kind altijd enorm veel last gehad van groeipijn in mijn benen. Nu ben ik 18 en komt het opeens terug ik voel de hele dag stekende pijn, niet enkel in mijn benen maar ook in mijn handen mijn armen mijn heupen, overal. Het duurt ook de hele dag en het doet zoveel pijn dat ik zelf onder pijnstillers lig te huilen.
    Herkent iemand dit?

    Reageer
    #2

    Hoi,

     

    ik ben net 20 geworden en heb nu inneens last van een soort van botpijn. Vaak is de pijn te vinden aan mijn knie of polsen maar soms ook aan andere plekken. Het voelt als een soort van groeipijn. Een soort van pijn dat van uit het bot komt in plaats van uit je spier. Ik ben een hypochonder dus ik denk steeds het slechte zoals botkanker of leukemie. Maar ik zie da andere hier ook last van hebben. Is het bij jou ook echt zo’n pijn dat van uit je bot uistrtraalt ? Ik ga donderdag naar de huisarts want heb er nu al enkele dagen last van en begin me zorgen te maken.

    Reageer
Reageer op: Botpijnen bij volwassenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief