Mijn zoon doet als een vrouw

 • #1

  Hoi laats zat ik op die TikTok app en ik zag mijn zoon voorbijkomen toen ik op zijn account keek zag hij dat hij rare filmpje maakte waar in hij met zijn kont schudden en make-up droeg ik vind dit zeer zorgelijk en ik denk dat hij een homo is ik heb op internet gelezen dat ik hem naar een kamp kan sturen om hem weer normaal te maken het is veel geld maar zijn er ook andere alternatieven zoals pillen die ik kan gebruiken?

  Reageer
  #2

  Wat boeit het dat hij homo is. Ik hoop niet dat u dit meent want sorry dat ik dit zeg maar u bent dan een slechte vader.

  Reageer
  #3

  Het is geen ziekte of aandoening en het is ook niet abnormaal... Je zoon is zo geboren. Dat is niet te genezen , hoeft niet te worden genezen. Hoeft ook niet weer "normaal" te worden. Hij is al normaal. Probeer je kind te accepteren zoals het kind is. Maar dat je een kind omdat het anders is dan jij verwacht naar zo een kamp wilt sturen, dat is pas niet normaal. En dat een kind make-up draagt en met zijn bips schudt, wilt ook niet meteen zeggen dat hij homoseksueel is.
  https://www.cocnoordhollandnoord.nl/is-mijn-kind-homo/
  https://iedereenisanders.nl/voor-ouders-en-verzorgers

  Reageer
  #4

  @Marcel

  Lees aub een terug wat je schrijft.....
  Ik krijg er namelijk kippenvel van!

  Je hebt het over je zoon, je kind. Jij laat het voorkomen alsof hij iets vreselijks heeft gedaan, iets wat afgestraft moet worden.

  Om te beginnen weet je niet eens of hij idd homo is. En als hij dat zou zijn, is dat geen misdaad,maar iets waar hij niks doen kan, het zit in hem zoals het in jou zit dat je op vrouwen valt.

  Je zou je kind moeten steunen, mocht hij "uit de kast" willen komen. En als dat voor jou zo een verschrikkelijk idee is, dan zou je zelf degene moeten zijn die hulp zoekt om met dat idee om te gaan!

  Besef je wel dat dat er kinderen zijn die zichzelf mutileren of zelfs zelfmoord ( proberen te ) plegen door ouders die zulke uitspraken doen als jij hier boven schrijft? Die jaren later nog geestelijk beschadigd zijn omdat hun ouders op een dergelijke manier reageerden toen hun kind anders bleek te zijn dan zij hoopten? Lijkt me niet dat je je kind dat aan wilt doen.

  Er is niks mis met anders geaard zijn,wel met bekrompen en kortzichtig denken, dat maakt mensen kapot!

  Mocht je zoon nou idd op mannen vallen, maak dat thuis bespreekbaar en steun hem. Er zullen genoeg vreemden zijn die hem veroordelen. Praat er zelf eens met een hulpverlener over hoe je dat het beste kunt doen. Maar steun hem, hij is je zoon!

  Reageer
  #5

  Sommige mannen kunnen er op kicken vrouwenkleding te dragen. Dit dan binnenshuis of buitenshuis een bh onder hun kleding.

  Homoseksualiteit is aangeboren dus doe je niks aan. Is ook geen ziekte. Denk dat in de oudheid homoseksuelen andere posities hadden in de maatschappij. Bijvoorbeeld vrouwen beschermen, terwijl de mannen op jacht waren.

  Reageer
Reageer op: Mijn zoon doet als een vrouw
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief