Moeder vriendje laat mijn zoon in zijn broek plassen

  • #1

    Mijn zoon is 13 en prima zindelijk, al sinds zijn vijfde nooit meer ongelukjes. Donderdag ging hij met een vriendje en zijn moeder mee naar het strand. Alles is daar geweldig leuk verlopen, alleen hij was daar vergeten om nog even naar het toilet te gaan. Geeft nog niet maar de overvolle bus kwam ook nog in de file van een botsing. Dus hij moest echt heel erg. Heeft die moeder tegen hem gezegd dat als het te erg werd hij het best een keertje in zijn broek mocht doen. Dat heeft hij toen maar gedaan. Wat moet ik nu doen? Uiteraard tegen hem dat hij dat nooit mag.
    Die moeder zegt dat zij dat bij haar eigen zoons doet omdat ze niet wil dat hij erge pijn heeft of zich moet schamen als hij het niet meer op kan houden. Mijn zoon zou het best tot huis opgehouden hebben en moet het iig ophouden zolang hij dat kan. Wie is hier nu gek?

    Reageer
    #2

    Als het zo is gegaan is dit vreemd, maar ik zou even bij je zoon checken hoe het gegaan is en hoe nodig hij moest.
    Als hij al stond te trillen en haar al heeft gezegd dat hij het niet meer op kon houden is het ineens een ander verhaal.
    Dan moet hij geen onnodige buikpijn en schaamte hebben als er toch geen alternatief is.

    Reageer
    #3

    Dat was snel. Heb ik gedaan en het is een beetje half. Hij moest heel erg nodig en hij heeft haar niet gezegd dat hij het niet meer op kon houden, maar hij had wel al een beetje in zijn broek gedaan. Nou ja dan is het inderdaad wachten op de rest.
    Ik laat het denk ik maar. Dat is voor hem ook het beste. Dank.

    Reageer
    #4

    Graag gedaan. Dient moeder zal wel opgemerkt hebben dat hij het in zijn broek ging doen. En wat kun je nog voor hem doen in een volle bus in het drukke verkeer. Denk je in dat je daar zelf in zit. Hij kon het maar beter kwijt zijn. Geen aandacht meer aan besteden lijkt me het beste. B

    Reageer
    #5

    Nee, ik neem haar niet kwalijk dat ze in die bus geen toilet tevoorschijn kon toveren.
    Hij heeft ook nog steeds wat last van zijn blaas/ buik. Het blijkt nu nogal wat dringender te zijn geweest, dus ik neem aan dat dat ook nog wel kan na 4 dagen??

    Reageer
    #6

    Heel vervelend. Vanmorgen op de terugweg van mijn moeder moest hij weer heel nodig plassen en weer was hij het bij mijn moeder vergeten ( hoefde daar nog niet zegt hij) Het ging al in zijn broek voordat we onderweg ergens naar de WC konden. Dat is de tweede keer in 5 dagen. Kon dat nog een gevolg zijn van de eerste keer zo lang ophouden of moeten we een blaasontsteking laten checken? Het was een enorme plas dus dat wijst dan toch weer niet op een blaasontsteking? Hij vindt dit zelf veel erger dan donderdag.

    Reageer
    #7

    Even een plasje wegbrengen kan nooit kwaad. Verder in de gaten houden en als je het niet vertrouwd even langs de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Moeder vriendje laat mijn zoon in zijn broek plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief