Vaccinatie Corona

 • #1

  Ik werk in de zorg in een verpleeghuis en krijg deze week een oproep tot vaccinatie. Ik heb begin november Corona gehad, mijn vraag is ws heb ik antistoffen opgebouwd, Mag ik mij nu toch laten vaccineren, kan dit geen kwaad?

  Reactie
  #2

  Ja en dat kan geen kwaad. Het zal alleen maar een extra boost voor je immuunsysteem geven

  Reactie
  #3

  Dus ondanks dat je immuun bent omdat je al corona hebt gehad moet je je laten vaccineren?
  En je noemt het een boost ?
  Hoor je geen professionele mening te geven aan patienten ?
  Haar lichaam heeft het kunnen bestrijden op een natuurlijke manier zonder bijwerkingen. Hoezo krijgt ze advies om zich in te enten tegen een virus die haar lichaam zonder problemen kan opsporen en vernietigen en kans geven op bijwerkingen die onnodig zijn ?

  Reactie
  #4

  "Dus ondanks dat je immuun bent omdat je al corona hebt gehad moet je je laten vaccineren?" Niemand kan je de zekerheid geven dat dit zo is.
  Het advies van virologen is, om je toch te laten vaccineren. Wel op een later tijdstip en niet meteen na de doorgemaakte infectie

  Reactie
  #5

  de reden is, dat je door de infectie antistoffen aanmaakt tegen het coronavirus. men weet echter nog niet goed hoe lang deze immuniteit beschermt, en daarom adviseert men om de vaccinatieserie af te maken te nemen en de serie ook af te maken. Er zijn immers mensen die 2 x corona achter elkaar hebben gekregen

  Reactie
  #6

  Dank je voor de reactie John.

  Ik ga me zeker laten vaccineren. Ik wel wel weten of ik antistoffen heb aangemaakt, en wil dat laten testen. Gaat dit via de HA en is dit te zien in het bloed?

  Reactie
  #7

  Dat zou getest kunnen worden. Via de HA.

  Reactie
Reageer op: Vaccinatie Corona
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief