Warm, duizelig, tintelingen

 • #1

  De laatste tijd heb ik op werk erg last van warmte/hitte aanvallen. Dit gaat gepaard met tintelingen in handen en benen en voeten. Ook voel ik mijn hartslag omhoog gaan en mijn zicht slechter/duizeliger. Het zijn alleen deze kenmerken. Voor de rest geen last van hoofdpijn of koorts en ook geen verkoudheidsklachten (corona). Weet iemand waardoor dit zou kunnen komen?

  Reactie
  #2

  Heb je veel stress of spanningen op het werk?

  Reactie
  #3

  In elk geval naar je huisarts. daarnaast zou een natuurgenezer kunnen kijken naar het hele plaatje, zoals voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen enz. Overigens zegt bloedonderzoek bij de huisarts niet zo heel veel over tekorten en er wordt maar op eenĀ  paar stofjes getest. Eventueel pilgebruik kan ook klachten geven. Altijd belangrijk is om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door bij elk eetmoment te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels. Op die manier worden de suikers langzamer opgenomen.

  Reactie
  #4

  Mentaal heb ik nog wel overzicht en alles op een rijtje. Ik vind het dus ook lastig aan te geven of het inderdaad door stress of bepaalde spanningen komt?

  Reactie
  #5

  Je kunt nog wel overzicht en alles op een rijtje hebben maar dat wil niet zeggen dat er geen stress en spanningen zijn. En dan vooral werk gerelateerd, want voor de rest heb je de klachten blijkbaar niet

  Reactie
Reageer op: Warm, duizelig, tintelingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief