Pijn in spieren tussen schouderblad

  • #1

    Goedemorgen Dokter

    Ik Heb tussen mijn schouderbladen links een pijn die vanuit een specifieke plek begint en uitstraalt over mijn gehele linker schouderblad en uitstraalt over mijn gehele linker borst, voor, en tot onder mijn oksels naar mijn linker arm.

    Dit Gebeurd zodra ik plat op mijn rug gaat liggen, of op mijn linker zij gaat liggen. Op mijn rechterzij ontsaat het ook maar dan over een langer tijdsperiode. Ook als ik op mijn buik lig en er komt druk op mijn linker borst.

    Ik loop hier nu al jaren mee en de dokter weet zich geen raad. Ik heb ook al maanden fysiotherapie gehad maar die weet ook niet wat ertegen te doen.

    Na die jaren dacht ik eerst ermee te moeten leren leven maar nu merk ik dat over de jaren heen het steeds meer pijn gaat doen ook overdag als ik gewoon rechtop staat. minimaal beetje bij beetje word het steeds iets pijnlijker en ik ben bang dat als het zoveel pijn gaat doen als wanneer ik er op lig en heele rg moete krijg met luchthappen door de pijn dit daalijk ook overdag gaat gebeuren en dan is het klaar voor mij.

    Wat kan ik nu nog doen zodat er verder naar gekeken word of moeite voor word gedaan om het verder te onderzoeken? want dokters zeggen alleen maar verder zouden we niet weten wat er nog gedaan kan worden. Maar ondertussen word het steeds erger en erger. Ook vandaag werd ik weer wakker omdat ik tijdens het zittende slapen wat al jaren een sleur is wakker met ondragelijk veel pijn en branden op mijn borst omdat ik tijdens het in slaap vallen op mijn zij terecht kwam.

    Reageer
    #2

    ( heele rg moete ) Heel erg moeite

    Reageer
    #3

    Hoi Kevin, heb je al is manuele therapie geprobeerd , een zenuw bekneld, of irritatie zenuw bij de rugwervel,  gehoord vh th 4 syndroom,  een rib die niet goed mee beweegt . ben zelf ook al jaren zoekende, links schouderblad,  grens ruggengraat,  oksel richting borstkas. Heb het vooral met buiging voorover of naar links. Succes.

    Reageer
    #4

    Hoe oud ben je? Je hebt geen andere aandoeningen/ziekten? Geen last van hoesten of benauwdheid?

    Reageer
    #5

    Misschien een osteopaat.

    Reageer
    #6

    Ik ben 26 jaar oud. Ik heb manuele therapie gevolgd, acupunctuur geprobeerd, Dry needling geprobeerd verschillende fysiotherapeuten bezocht en een reumatoloog. Ik heb verders nooit last gehad van zoiets het ontstond uit het niets lijkt het. Het voelt als een ontstoken spier die alleen erg pijn deed wanneer je erop drukt of ergens tegen aan zit. Bij de lichtste vorm van aanraking begint het eerst alleen onder druk te voelen met lichte pijn. En uiteindelijk begint het met uitstralen en een vorm van pijn waarbij naar luchthappen heel erg pijn doet. me hele linker borst en schouderblad voelt als 1 geheel wat heel veel pijn doet. Alle spieren die daar te vinden zijn beginnen pijn te doen en hoe langer ik erop lig hoe verder het uitstraalt.

    Reageer
Reageer op: Pijn in spieren tussen schouderblad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief