Plotse vlekjes en blauwe plekken kan nauwlijks nog rechtstaan!

  • #1

    4 dagen geleden werd ik wakker met allemaal rode vlekjes en een paar blauwe plekken op mn benen en armen. De laatste weken ook wel extreem vermoeid. Ben de week tijd ook wat bleker. De vlekjes worden steed meer heb ook pijn over mn hele lichaam soort spierpijn. Die pijn wordt steeds erger vooral in benen kan nauwlijks nog wandelen. Gister ongesteld geworden heb echt meer dan dubbel zoveel bloed dan normaal (met grote stolsels). Zijn dit allemaal bijwerkingen van ongesteld zijn of toch wat heftigers aan de hand. Zelf ben ik een beetje bang dat het leukemie zal zijn vooral door die plotse blauwe plekken. Ben trouwens een meisje van 16. Iemand die dit herkend? Of weet wat het is ?

    Reageer
    #2

    Leukemie is denk ik wel wat ver gezocht. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Bij de dokter langs geweest. Ze zij dat er wel een kans was dat het ALL is (soort leukemie). Waarschijnlijke rode bloedcellen te kort. Dat is een van de eerste symptomen van ALL maar er zijn ook heel wat andere ziektes waarbij er rode bloedcellen te kort kunnen zijn. Over 2-3 daagjes de uitslag bloedonderzoek en terug naar de dokter.

    Reageer
Reageer op: Plotse vlekjes en blauwe plekken kan nauwlijks nog rechtstaan!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief