Zweet stinkt regelmatig na verwijderen galblaas, wat doen?

 • #1

  Hoi,

  Ondanks mijn angsten en stress stonk vroeger mijn zweet helemaal nooit.

  Nu is 2 jaar geleden mijn galblaas verwijderd en sindsdien heb ik met enige regelmaat periodes waarin mijn zweet enorm stinkt. Dat is voor mezelf vervelend maar al helemaal voor andere mensen.

  Nu vraag ik me af of dit daardoor kan komen?
  Ik ben ook bekend met gastritis maar deze lijkt nu wat minder. Verder eet ik niets anders als vroeger, hooguit nog wat gezonder maar op zijn tijd (en zeker in deze tijd) ook wel wat chocolade of een koekje.

  Ik vraag me af of er meer aan de hand kan zijn. Ben vorig jaar compleet overzicht hierom en het enige wat men kon vinden was het Gilberts syndroom. Ook apart want heb agv mijn chronische vermoeidheid, angsten, hoofdpijn, etc al heel vaak onderzoeken gehad en dit is er pas vorig jaar uitgekomen, terwijl dat iets erfelijks is.

  Als iemand ideeën heeft wat ik er tegen zou kunnen doen dan hoor ik het graag. Het is niet dat ik me super schaam maar vind het wel vervelend.

  Reactie
  #2

  Je zou advies vragen op orthomoleculair gebied; iemand die kijkt naar je voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen enz. Bloedonderzoek zegt overigens niet zo heel veel over tekorten. Een galblaasverwijdering doet ook niets aan de oorzaken van je oorspronkelijke klachten. Ik zou in elk geval zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft.  Dit is belangrijk voor je hele gezondheid en je hormonen en neurotransmitters. Kan ook schelen in je angsten.

  Reactie
Reageer op: Zweet stinkt regelmatig na verwijderen galblaas, wat doen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief