Diverse klachten w.o. vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn etc.

 • #1

  ik ben een man van midden veertig, ik loop al jaren met klachten van cvs, sinds mijn 17e maar de laatste tijd heb ik het idee dat mijn vermoeidheid steeds erger wordt.

  Ik heb nu voornamelijk diagnose cvs, autisme asperger,depressie en ontwikkelingsstoornis, maar velen merken dat niet aan mij omdat ik mezelf heb aangeleerd om niet te laten merken.

  ik ben vaker bij mijn huisarts geweest voor vermoeidheidsklachten en nu met veelal andere klachten wil ik eigenlijks niet meer naar huisarts omdat ik vermoed en de ervaring wel heb dat ik er uiteindelijk niks mee opschiet.

  klachten zijn: extreme vermoeidheid maar vaaks toch slecht kunnen slapen, depressie/somber maar wordt wel onderdrukt door medicatie Mao remmers, na sporten verder de gehele dag uitgeteld zijn, spierpijnen, hoofdpijn voornamelijk voorkant, terugkerende ontsteking op middenneus, droge huid, steken onderzijde voetzool, duizelingen, regelmatig zeer slijmerige ontlasting (lichtbruin), soms met autorijden niet goed de aandacht erbij kunnen houden,

  zou ik naar mijn huisarts moeten gaan met deze klachten of gewoon afwachten tot het weer beter zou gaan?

   

  Reactie
  #2

  Ik zou er toch maar mee naar de huisarts gaan

  Reactie
Reageer op: Diverse klachten w.o. vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn etc.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief