Te snel werkende schildklier?

  • #1

    Sinds de zomer heb ik last van netelroos. Eerst begon het met kleine plekjes op de arm waarvan ik dacht dat het muggenbulten waren. Toen school begon kreeg ik er meer last van en zat het over mijn hele lichaam. Sinds de kerst het ik last van hardkloppingen en tintelende handen en soms brandende ogen. Ook is er een lymfeklier in mijn nek groter dan normaal. Tijdens het doen van mijn hobby's zoals gamen en dat soort dingen heb ik er geen last van maar wat mij opvalt is dat ik soms ook een soort van opgejaagd gevoel krijg als ik bijvoorbeeld achter mijn laptop ga zitten om te gamen waarvan ik niks snap. Nu is dit heel erg klote aangezien ik net mijn diploma heb gehaalt en nu aan het studeren ben. Ik ben radeloos en ik ben bang voor dokters. Wat kan dit zijn? Misschien handig om te weten is dat ik tabletten slik tegen hooikoorts voor mijn netelroos.

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen dat je soms hyperventileert. Dat kan de onrust/opgejaagd gevoel, de hartkloppingen, tintelingen en wazig zien veroorzaken.

    Welke medicijnen gebruik je en hoeveel?

    Doe ook eens de test op:  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Het ding is dat ik bijna constant hardkloppingen heb

    Reageer
Reageer op: Te snel werkende schildklier?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief