Ernstige vermoeidheidklachten

 • #1

  Al sinds 2008 last van ernstige vermoeidheid en daaropvolgende depressies, burnout en meerdere malen thuis gezeten. Ben nu 34jr oud

  Na heel wat onderzoeken in het ziekenhuis, psychologen, psychiater, medicatie lijkt er in al die jaren niks aan te slaan. Momenteel en geheel logisch nu bijna m'n baan kwijt. Al jaren aan het strijden om de oorzaak te achterhalen maar het levert me niks op. Gelukkig momenteel zonder medicatie en uit de depressie. Een klacht die blijft aanhouden is vermoeidheid, 'de hele dag door. Vandaag voor het eerst bij de opticien geweest die concludeerde dat mijn ene oog niet scherp ziet (+3) maar door mijn andere oog volledig gecompenseerd wordt. Zou dit dan mogelijk een oorzaak kunnen zijn gezien je hersenen er mogelijk continue voor willen zorgen dat het wel helder ziet?? Wie zou hier meer over kunnen zeggen?? Morgen krijg ik in elk geval een bril/lens aangemeten. Het rare is dat de dokter het altijd heeft gegooid op.. Het zit tussen je oren en is psychisch.. Zou dit dan een verklaring kunnen zijn... Wie heeft hier ervaring mee?

  Reageer
  #2

  +3 is nogal wat......
  As dart voortdurend gecompenseerd wordt, kun je daar welk vermoeid van raken en hoofdpijn krijgen. maar dat zal niet alleen de oorzaak zijn voor bijvoorbeeld een burnout.

  Zijn er bloedonderzoeken gedaan naar vitamines, schildklier, leverwaarden en mineralen?
  Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs?
  Heb je overgewicht of ondergewicht?

  Reageer
Reageer op: Ernstige vermoeidheidklachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief