Wie kan mij helpen???!

 • #1

  Hallo,

  Ik zelf ben bekend met Astma en heb vaker problemen met mijn longen, maar ik heb nu al sinds zaterdag droge hoest,droge keel, brandende ogen, en pijn aan mijn zei allebei de kanten ik hoop niet dat het mijn nieren zijn, Ook heb ik soms last van hoofdpijn, Ik ga morgen ook een afspraak maken met de dokter alleen ik vraag mij af of jullie al weten wat dit kan zijn.

  Hartelijk Bedankt!!

  Hellandor. (meisje)

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het goed is dat je even naar de huisarts gaat. Mijn idee is dat het een exacerbatie van jouw astma is of dat het een allergische reactie zou kunnen zijn. Blijkbaar ben je bekend met een overgevoeligheid bij je longen en heb je nu iets onder de leden dat ook je ogen zou irriteren. Maar mijn idee is allerminst zeker omdat essentiële onderzoeksinformatie van de huisarts ontbeert. Heb je bijvoorbeeld koorts of, zijn de klachten bijvoorbeelrd acuut ontstaan? Sinds wanneer? Ik ben benieuwd wat de huisarts van jouw klachten vindt. Ik mag aannemen dat jij met jouw medische voorgeschiedenis niet rookt, toch?

  Reageer
  #3

  nee ik rook niet , Nee niet echt koorts meer grieperig

  Reageer
  #4

  Griep wordt veroorzaakt door een virus en jouw symptomen passen goed bij een virale infectie. Dus dat zou de klachten kunnen verklaren. In principe gaat een virale infectie vanzelf over. Er zijn niet echt medicijnen voor. Dus je zou gewoon kunnen uitzieken zonder hulp. Maar mochten jouw longen nu toch zorgelijk zijn, of als je andere vervelende gevolgen gaat merken, ga dan wel altijd even naar de huisarts. De huisarts kent je en kan je onderzoeken en kan je zo zekerheid bieden.

  Reageer
Reageer op: Wie kan mij helpen???!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief