Syfilis met besmette naald

  • #1

    Beste,

    Mijn vriend en ik zijn al 3 jaar in een relatie, mijn vriend is plots positief getest op syfilis. Hij beweert dat hij niet vreemd gegaan is en dat dit komt door een besmette naald te delen met een vriend ( kuren ) kan dit kloppen of niet? Ik lees op internet dat dit enkel over te geven is via seksueel contact. Ik maak me zorgen

    Reageer
    #2

    De soa is overdraagbaar door seksueel contact. Dit kan in de vorm zijn waarbij een penis in de vagina of anus gaat. Ook is het echter mogelijk om de syfilis in de mond te krijgen door pijpen, beffen of kontlikken. Dat laatste wordt ook wel rimmen genoemd. Daarnaast kan je syfilis overdragen door naakt op elkaar te liggen en de geslachtsdelen tegen elkaar aan te wrijven, syfilis op de huid dus.

    Reageer
    #3

    Dus het is niet mogelijk om het over te dragen via een besmette naald zodat hij zegt dat het gebeurt is via een naald van het kuren?

    Reageer
    #4

    Je hebt twee keuzes lijkt mij.

    1: Op zijn woord geloven dat hij NIET is vreemd gegaan en door de naald is besmet.
    2: Of doorvragen tot dat hij met de waarheid komt.

    Reageer
    #5

    Ik weet niet precies wat je met "kuren" bedoeld. Via een besmette naald zou kunnen bij drugsgebruikers. Die prikken namelijk in een bloedvat. Als kuren het gebruiken van anabolen is, kan het niet. Gebruikte naalden gebruiken is natuurlijk altijd erg dom. Ze kosten maar een paar centen en dan moet je daar toch geen risico mee willen lopen.

    Reageer
    #6

    John, ik dank u voor uw antwoord. Dit is voor mij duidelijk!

    Reageer
Reageer op: Syfilis met besmette naald


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief