Snel tintelende/slapende handen/voeten

 • #1

  Ik ben 34 en heb hier al zo'n 4 jaar last van en omdat ik niet precies weet wat voor specialist ik nodig heb zou ik graag jullie mening willen hebben. Ik heb al een MRI scan gehad die geen problemen aan gaf dus dat zou het niet moeten zijn.

  Allereerst wil ik even kwijt dat ik al 17 jaar last heb van mijn onderrug en mijn nek. Daarom ben ik zo'n 4 jaar terug naar de chiropractor gegaan waar ik veel baat bij had.

  Het was ook rond die tijd dat ik veel stress had en waardoor ik een angststoornis ontwikkelde, die ik nu over het algemeen onder controle heb, maar toch.

  Waarom ik dit bericht hier schrijf is omdat het mij opviel tijdens die periode dat mijn armen en benen veel sneller gingen tintelen dan dat ze normaal doen. Als ik nu bijvoorbeeld ook maar even in verkeerde houding lig slapen mijn armen al of als ik een stukje moet lopen beginnen mijn voeten te tintelen.

  Er zou niks aan de hand moeten zijn met mijn hersenen omdat ik dus een MRI-scan heb gehad en persoonlijk denk ik ook niet dat het de angststoornis is omdat ik het eigenlijk altijd heb als ik in verkeerde houding zit en niet omdat ik angstig ben.

  Ik denk niet dat het aan vitaminen ligt omdat mijn dieet ook weer niet heel gek is, maar zal mij binnenkort weer eens laten prikken.

  Wat er dan nog over blijft is dat er iets mis is met mijn bloedsomloop of dat er toch iets mis is gegaan bij de chiropractor waardoor bepaalde zenuwen bekneld zijn geraakt. Ik heb gehoord dat het pijn moet doen als zenuwen bekneld raken, maar ik heb verder geen pijn. Wel zijn mijn nek en rug nog niet optimaal, maar dat zullen ze waarschijnlijk nooit meer worden.

  Graag zou ik willen weten of iemand enig idee hebt waar ik als eerst moet zoeken met dit probleem?

   

  Reactie
  #2

  Dat zijn dan klachten waarmee je naar een neuroloog moet gaan. Bespreek het met je huisarts

  Reactie
  #3

  Ik heb al een MRI gehad dus ik ben al naar de neuroloog geweest maar toch bedankt.

  Reactie
  #4

  Dat snap ik. Maar er is dan naar de hersenen gekeken. Daar hoeft het probleem ook niet te zitten. De neuroloog zou een spier en zenuwonderzoek kunnen doen. Het zijn namelijk wel klachten die bij e neuroloog thuis horen

  Reactie
Reageer op: Snel tintelende/slapende handen/voeten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief