Adrenaline

  • #1

    Terug op controle geweest bij huisarts ,huisarts zegt dat ik veel adrenaline in de nacht opneem zodanig dat ik mijn hormonen niet kwijtraak .Ik word wakker in putje van de nacht en hartslagen gaan over 127 per minuut.Huisarts had mij gezegd om toch 10 mg bisoprolol te nemen of een s morgens of een s avonds.Nu kreeg ik net weer een aanval van over de 115,iedereen zegt me om me geen zorgen te maken.En toch maak ik me daar serieus zorgen over, wat zou de beste raad zijn om mij van die angst te redden aub? Ik ben altijd bang dat ik een hartinfarct of hartaanval zou krijgen.

    Reageer
    #2

    Weet niet meer wat te doen met die palpitaties midden in de nacht en had zelfs moeite met urineren vandaag ,ik weet echt niet wat er aan de hand is met mij.Zolang die palpitaties niet gaan verbeteren midden in de nacht kan ik zelfs met moeite gaan slapen :(.

    Reageer
    #3

    Teveel adrenaline en andere ontregelingen kunnen, naast stress, ook wel degelijk te maken hebben met voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen.

    Reageer
    #4

    U geeft me elke keer hetzelfde antwoordt terwijl mijn voedingspatroon degelijk in orde is

    Reageer
Reageer op: Adrenaline


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief