Adrenaline opwekken

 • #1

  Weet iemand of het normaal is, dat ik adrenaline kan opwekken op commando, zonder dat ik hiervoor boos, angstig of gestresst voor hoeft te zijn? hoe kan ik dit laten zien? Nu heb ik geen zin om via een test een groot deel van mijn eigen risico kwijt te raken alleen maar om te bewijzen dat ik dat kan(of het moet goedkoop kunnen)Dus zonder gelul ik kan exact hetzelfde gevoel opwekken wat je bijv in de achtbaan, dat moment dat je stijl naar beneden gaat, maar dan wanneer ik wil. Mocht hier meer over bekend zijn dan hoor ik dat graag!!

  Reactie
  #2

  En waarom wil je dan perse bewijzen dat je het kan? Wat is het doel daarvan? Het is wel bijzonder denk ik. Ik heb er nog niet eerder van gehoord.

  Reactie
  #3

  Dat maakt even niets uit, het gaat mij erom hoe dit nagekeken kan worden. En dan zo goedkoop mogelijk. Nogmaals het is gewoon voor eigen weet.

  Reactie
  #4

  Dat zou door middel van bloedonderzoek kunnen. Maar daar dat zal allemaal niet zo makkelijk gaan. Dit vergt toch nogal wat onderzoek.

  Reactie
  #5

  Ok bedankt:)Tis dat het soms gewoon oncontroleerbaar is.

  Reactie
  #6

  Het is de vraag of het ook daadwerkelijk adrenaline is.

  Reactie
  #7

  Nee hij heeft gelijk dat kan ik ook maar het is geen adrenaline het is serotonine of dopamine denk ik. het zorgt voor een fijn gevoel in je buik je kan het anderzijds ook blokkeren. Ik weet ook niet precies hoe ik het doe ik doe het met mijn hersenen maar voel het in mijn buik. Ik kan het ook weer relatief snel (met een overgangsfase van pakweg 30 seconden) laten verdwijnen. Ik denk dat je dit kunt oefenen door aan spannende situaties te denken hierdoor wordt het zeg maar geopend ofzoiets en dan kan je zelf gas bij geven om het zo maar te zeggen... Ik wist ook niet dat er anderen waren die dit ook konden ik vind het soms gewoon lekker om te doen geeft echt een heel fijn gevoel. Het kan ook zijn dat TO misschien een ander stofje opwekt als ik doe..

  Reactie
  #8

  Ik kan dit ook maar wel op een andere manier. Ik moet naar 1 punt kijken en me concentreren op het "opwekken" ondanks ik geen flauw idee heb wat ik doe en zodra ik weer ergens anders naar kijk is het weg. Ik kan het niet lang volhouden en als ik het dan toevallig langer vol hou dan ga ik trillen. Ik krijg dan ook een gevoel in mijn buik hard gaat bonken en pupillen worden groter. P.s. "langer"volhouden is denk ik 15 sec. Ik hoef ook niet aan iets spannends te denken of dergelijke. het kost best wat energie want ik word er moe van.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Adrenaline opwekken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief