Chronische hyperventilatie

  • #1

    Na zoveel maanden snelle hartslagen,emconcor inname en sedistress ben ik nogmaals op spoed geweest en dokter zei chronische hyperventilatie.Nu sinds deze morgen overal pijn,rugpijn,maagpijn moeilijk en kort van adem is dit ook een teken van die chronische hyperventilatie?

    Reageer
    #2

    Ja dat kan zeker. Ik had je al eerder gezegd dat je naar een psycholoog zou moeten gaan Joris. Dit zijn toch echt allemaal stress en angst klachten.

    Reageer
    #3

    Ik ben nog eens naar de huisarts geweest gisteren en had mij duidelijk gezegd dat alles oké was met mijn gezondheid en dat ik een chronische hyperventilatie heb en dat ik een kinesist moest gaan zien en geen psycholoog of psychiater. Zo zot ben ik nog niet.Nu ja had deze middag koffie gedronken en vanavond in mijn bed hier gaan we weer weeral hoge hartslag....... heel lastig .... maar hoe dit te overwinnen?

    Reageer
    #4

    Als je de onderliggende problemen van de chronische hyperventilatie niet aanpakt, kun je oneindig naar de kine lopen. Het zal het probleem dan niet oplossen. Ik raad je toch echt aan naar een psycholoog te gaan voor je angsten. Daarnaast kun je dan ook naar een kine gaan voor ademhalingsoefeningen en spierontspanningsoefeningen.

    Reageer
    #5

    Oke waarschijnlijk heb je gelijk maar ondanks sedistress en emconcor blijven die hartkloppingen dus volgens jullie en mijn huisarts das enkel angst en stress (en heb ook verlof heel de week genomen dus zou de stress moeten verminderd zijn toch?)?

    Reageer
    #6

    Als je CHV hebt, zal een week verlof daar echt niets aan veranderen. De stress en de spanningen zijn er dan toch nog steeds

    Reageer
    #7

    ja nu had ik net 16 op 8 nogmaals emconcor genomen krijg bijna geen adem

    Reageer
    #8

    He hallo.

    Heb een vraagje.. Ben al 10 maanden bezig met lichamelijke klachten. Alles is onderzocht hyperventilatie test kon het wel zijn maar hoefde niet. Een spier zenuw onderzoek gehad bij de neuroloog en bij de internist geweest die 5 busjes vol bloed heeft getest.. en loop al bij een psycholoog. 2 keer in de week al 4 weken lang. Mijn vraag is. Met de volgende klachten hadden ze toch wel iets gevonden na al die onderzoeken lijkt mij?

    Licht in mijn hoofd

    Hoofdpijn

    Last van mijn onderrug

    Zware benen meestal kuiten

    Zware armen soms ook stijve vingers

    Droge/geirriteerde ogen

    Is dit iets teveel voor iets ergs als een tumor of ms of als of spierziekte reuma?

    Of zie je dit vaak bij angst hypochondrie en hyperventilatie en stress en spanning?

     

    Als er iets ergs zou zijn hadden de artsen toch wel iets gevonden lijkt mij en had je toch ziek moeten worden of klachten nog erger en hadden ze me niet zo naar huis gestuurd lijkt mij! Alleen dan is de vraag hoe kom je er van af moet veel accepteren em gewoon hebben maar ja het verpest je al 10 maanden van je leven.

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Heb heel de dag die klachten trouwens.. Alleen als ik ga voetballen heb ik geen last van licht in mijn hoofd. Ben trouwens 35 jaar en een man.

     

    Reageer
    #10

    Er zou dan inderdaad wel wat gevonden zijn. Het zijn wel typische klachten bij angst/stress en hyperventilatie

    Reageer
    #11

    Alleen als je je heel de dag zo voelt is zo vervelend en eng. Maar is het ook niet iets teveel klachten voor 1 specifieke ziekte? En hoe kan dat dan over gaan? Snap wel dat je met sport dan 1 keer in de week zaalvoetballen wel meer zal moeten voelen als het erg zou zijn.

    Reageer
    #12

    Dat is dan toch iets dat je met de psycholoog moet bespreken.

    Reageer
    #13

    Licht in je hoofd zou te maken kunnen hebben met een schommelende bloedsuikerspiegel. Belangrijk altijd om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat de suikers langzamer worden opgenomen. Matig met snelle suikers. De geraffineerde suikers beter laten staan. Misschien een paar voedingssupplementen ter ondersteuning. Bloedonderzoek zegt weinig en er wordt maar op een paar stofjes getest. Droge ogen kan divers oorzaken hebben. Onder andere tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Bijvoorbeeld een orthomoleculair therapeut zou je kunnen adviseren.

    Misschien op lichamelijk niveau dat een osteopaat wat kan bereiken, zoals met je onderrug. Veel mensen hebben ook een lichte scheefstand van de atlas, wat ook voor klachten kan zorgen. Dan kan een atlascorrectie verlichting geven.

    Denk ook aan de invloed van electrosmog, zoals van wifi, smartphone en electrische wekker. Beter ook slapen op een bed en matras zonder metalen erin.

    Reageer
Reageer op: Chronische hyperventilatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief