Ongesteld en zwanger?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraagje; ik had een mirena spiraal maar die heb ik er 3 maanden geleden uit laten halen ivm doorbraakbloedingen, toen ben ik weer aan de pil begonnen. De huisarts zei dat ik direct die zelfde dag kon starten met de pil, terwijl ik niet ongesteld was. Ik ben tussendoor wel eens ziek geweest en diarree gehad of overgegeven. Ik heb een test gedaan op de 1e dag van mijn stopweek, ik heb 2 testen gedaan de eerste was niet geheel duidelijk, het streepje was niet helemaal roze maar ook niet helemaal wit, de tweede test was negatief. Ik blijf twijfelen, omdat ik ook tussendoor ziek ben geweest. Ik ben wel een klein beetje ongesteld geworden tijdens mijn laatste stopweek, maar niet “ernstig” ongesteld. Kan het zijn dat ik zwanger ben? Wanneer kan ik het beste testen?

     

    Groetjes!

    Reageer
    #2

    Hormonale anticonceptie werkt ontregelend op je eigen hormoonhuishouding en zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen, waaronder zink, wat klachten kan geven. Of je eventueel zwanger kan zijn, zou ik niet weten.

    Reageer
Reageer op: Ongesteld en zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief