Ongesteld maar toch zwanger?

  • #1

    Ik ben nu net een week geleden ongesteld geworden, 1 dag overtijd. Ik probeer er zo nuchter mogelijk mee om te gaan natuurlijk, alleen heb ik van die vage klachten. Ik ben ontzettend moe. Ik ben misselijk, heb de hele dag door trek en mijn tepels zijn gevoelig. Ook heb ik last van mijn onderrug. Ik ben niet zo'n type dat snel schijn zwanger is, normaal ben ik niet zo'n persoon en ik weet dat de kans erg klein is. Wij hebben wel seks gehad in de vruchtbare periode. Mijn menstruatie is inmiddels voorbij. Ik schat de kans niet hoog in, maar zou het kunnen? Ik heb zo geen test bij de hand. Maar was eigenlijk benieuwd of dit mogelijk zou zijn.

    Reageer
    #2

    Zo snel kun je eigenlijk nog geen zwangerschapssymptomen krijgen, bovendien ben je ongesteld geweest. Die kans is dan erg klein. Maar onmogelijk is het niet als je de pil niet gebruikt, geen condoom hebt gebruikt en in de vruchtbare periode onbeschermde seks hebt gehad.

    Reageer
    #3

    Ik heb inderdaad geen van die dingen gebruikt. En ik weet dat de kans niet heel groot is, maar het zat gewoon in mijn hoofd. Ik verloor overigens wel baarmoederslijm. Dus dan is de kans nog kleiner?

    Reageer
    #4

    Daar kun je alleen maar achter komen met een test.

    Reageer
    #5

    Denk hormonen die van slag zijn. Veel vrouwen hebben te maken met oestrogeendominantie, vaak verergerd door pilgebruik. Verstoringen door pilgebruik verdwijnen niet zomaar nadat je er mee stopt.

    Reageer
Reageer op: Ongesteld maar toch zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief