botpijn

  • #1

    beste, ik ben een vrouw van 41 jaar, loop al een jaar rond met een zeurende pijn in heup, maar ca va.

    In februari nam de pijn echter toe, en kreeg ik een botscan, niks te vinden, de pijn kwam erger tot nu niet meer te verdragen, geen pijnstiller helpt mij. Ook is mijn schildklier wat dikker en voelt hij anders aan..op een mri scan niks te zien. Ze gaan nu echo nemen???

    Bij de reumatoloog niks uit het bloed gekomen, nu is mijn vraag, kan het toch botkanker zijn dat het nog niet te zien was op de scan in februari? Dokter twijfelt om een nieuwe te doen, gezond is dat ook niet. Ook het nachtzweten maakt mij erg bang, kan het leukemie zijn, hodgkin??

    Bloedwaarden echter goed, wat heb ik toch, het maakt me erg neerslachtig en bang

    liefs

     

    Sylvia

     

     

    Reageer
    #2

    nog even vermelden dat de pijn vooral op mijn knieen zit en in mijn bekken, scheenbeen

    Reageer
    #3

    Kanker, leukemie en hodgkin had dan toch wel op moeten vallen. En met de scan en met de bloedwaarden. Niet erg waarschijnlijk dus.

    Het nachtzweten kan heel goed veroorzaakt worden door neerslachtigheid en angst. Ben je ook al bij een orthopeed en een reumatoloog geweest?

    Reageer
    #4

    Dag Tandor,

    danj je om zo snel te reageren alvast, een reumatoloog heb ik bezocht, niks te vinden.

    Ik weet best van mezelf wat pijn is, heb fybro maar deze pijn is anders, ik kan niet meer sporten of stappen, het is een helse pijn die 24 uur blijft, ook erg moe erdoor.

    Kan dit schildklierkanker zijn?

    Grtjs

    Sylvia

    Reageer
    #5

    Ook dat is niet erg waarschijnlijk met goede bloeduitslagen.

    Vraag:  Ben je bekend met een angststoornis /hypochondrie?

    Reageer
    #6

    beste, daar sprak de dokter mij reeds over aan en ik moet nu iets nemen, ook om te zien of de botpijnen weggaan, ik neem radomex, heb het maanden niet willen nemen, maar ik wil gewoon van de pijn af, ik besef dat ik in angst zit, ik zal dit niet ontkennen dat is omdat ze niks vinden, het maakt me elke dag banger, misschien es bij de orthopeed nog langsgaan, maar de dokters geloven mij ook niet meer helaas na vele onderzoeken vinden ze niks, ik snap hen ook wel hoor, maar ik voel wat ik voel.
    Helse botpijn dag en nacht en ik geraak het moe.

    Liefs Sylvia

    Reageer
    #7

    Ik zou je in ieder geval willen aanraden,om naar een orthopeed te gaan.

    Reageer
    #8

    beste Tandor, maandag bel ik voor een afspraak!

    Bedankt voor je hulp

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Laat nog even wat weten als je dan geweest bent.

    Reageer
    #10

    zal ik zeker doen, ben benieuwd hoelang het zal duren voor een afspraak? Over 3 weken ( na bijna 3 maand wachten ) mag ik tot bij de indocrinoloog......

    grtjs

    Reageer
    #11

    Dat zul je even moeten afwachten...

    Reageer
    #12

    Als je al fibromyalgie hebt kan de biochemie van je lichaam een rol spelen. Bij fibromyalgie spelen tekorten, zoals magnesium en andere stoffen en een te laag serotonine. Zou je moeten uitzoeken wat jouw lichaam nodig heeft. Bloedonderzoek zegt wat dat betreft niet veel. Veel vrouwen hebben ook te maken met oestrogeendominantie. Weet niet of dat meespeelt. Op internet genoeg over te vinden wat je er aan kan doen. Het nachtzweten kan wel met je hormonen te maken hebben. Bij pijnen kunnen ook tekorten een rol spelen, zoals vitamine D en B12. Hormonale anticonceptie kan ook voor klachten zorgen. Misschien kan ook een scheefstand van je bekken aan de orde zijn.

    Reageer
    #13

    Beste catootje,

     

    ook bedankt voor jouw reactie! Hormonaal hebben ze mij onderzocht op eventuele pre menopauze, dat is het dus niet! Het is een ondraaglijke pijn want zelfs mijn jeansbroek kan ik amper verdragen. Ik heb een afspraak bij een orthopeed gemaakt over 3 weken. Vit D zeker niet tekort, b 12 kreeg ik vaak inentingen vroeger, ik neem dat niet snel op! De reumatoloog lachte met de diagnose fibromyalgie en zei dat het niet bestaat en dat mijn pijn tussen mijn oren zit, terwijl ik zeker weet dat er iets niet klopt, helaas zien ze in elk ziekenhuis welke onderzoeken je doet en voel je je niet echt begrepen, heel triest maakt mij dat, ik weet echt dat er iets is! De vermoeidheid, keelpijn en botpijn en nachtzweten, het blijft maar duren.

    Liefs een bijna wanhopige vrouw

    Reageer
    #14

    hallo, ik ben helemaal in paniek, de dokter zei dat een orthopeed niet nodig is na mijn onderzoeken, dus moest ik deze afbellen. Ze hebben weer bloed afgenomen en daarin was niks te zien, toch wil de arts een petscan doen, deze gaan ze morgen aanvragen want ik zit nu met een gezwollen klier net onder mijn  kin.

    Ik vroeg de arts om een rugpunctie, maar hij heeft de voorkeur aan een petscan, nu slaap ik niet meer! Kan leukemie zich verschuilen in het bot zonder dat je het ziet in het bloed? Straks zijn ze te laat!!! Ik dacht al maanden aan Hodgkin, maar daar passen de klachten van botpijnen dan niet bij.

    Ik weet ook wel dat het fout zit, duurt al 5 maanden dit onwel zijn, nachtzweten, botpijnen, extreem moe, waarom konden ze dan nog niks vinden?

    Ben zo ongerust

     

    Sylvia

    Reageer
    #15

    Kan leukemie zich verschuilen in het bot zonder dat je het ziet in het bloed?  Nee dat kan niet. En een opgezette lymfeklier wijst ook zeker niet op hodgkin.

    Doe toch eens de testen op:

    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    https://www.dokter.nl/zelftesten/angststoornistest/

    Reageer
Reageer op: botpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief