Latarjet operatie

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb een latarjet operatie gehad. Dit is een operatie aan de schouder waarbij een stukje bot onder het sleutelbeen wordt weggehaald en tegen de kom wordt geplaatst zodat de schouder niet meer ontwricht. Nu ben ik al 3 maand bezig met revalideren en stabilisatie oefeningen. Alleen ik kan mijn arm nog niet helemaal omhoog doen. Is dit normaal? Ook met de exo rotatie ben ik nog vrij beperkt.

  Het is net alsof mijn kop stopt met roteren op een bepaald moment en een soort van vast zit. De uiterste beweging omhoog is ook nog vrij pijnlijk.
  Vlak na mijn operatie kraakte mijn schouder hevig bij de rotatie oefeningen. Dit gekraak is verdwenen bij alle onderhandse bewegingen. Zodra ik boven de 90 graden kom, komt het gekraak terug.

  Het lastige is dat ik momenteel op Curacao verblijf voor stage. Hier maak ik dus geen gebruik van een fysio. (ik revalideer zelf in een sportschool 3 keer in de week) Ik heb nog wel contact via de mail met mijn fysio die mij voorziet van verschillende oefeningen, alleen ik weet niet zo goed hoe nu verder.

  Ik zou graag willen weten of meer mensen ervaring hiermee hebben. En of ze na 3 maanden na de operatie nog beperkt waren in hun beweging. Bedankt!

  Reageer
Reageer op: Latarjet operatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief