Gedestilleerd water

  • #1

    Hallo,

    Ik ben van plan om op korte termijn een tattooshop te openen.

    Nu staat er in de richtlijnen voor hygiëne dat er stromend (leiding)water in de voorziening aanwezig dient te zijn, OF een soortgelijk of beter alternatief. (Het water moet gebruikt worden om je handen mee te wassen)

    In het pand waar ik mij bevind is helaas geen stromend water aanwezig en ook geen mogelijkheid om dit snel of makkelijk te realiseren.

    Ik heb vandaag contact gehad met de GGD in mijn regio en die gaf aan om naar een alternatief te kijken, voordat zij de controle voorlegt bij het Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid. Ze gaf als tip mee om goed op onderzoek uit te gaan en mijn alternatief te onderbouwen.

    Ik zat dus te denken om gedestilleerd water te gaan gebruiken. Nu ben ik niet heel wetenschappelijk of medisch ingesteld verder maar mijn vraag aan jullie is of dit geschikt is? Wordt dit in de medische wereld ook wel gebruikt bij bijvoorbeeld operaties of situaties waarin hygiëne erg belangrijk is? Kunnen jullie dit voor mij onderbouwen?

    Alvast bedankt!!

    Reageer
Reageer op: Gedestilleerd water


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief